En helt afslappet dag i børnenes tegn

Har vi smidt bleen?

Fredag aften efter pigernes bad, proklamerede Haley, at hun ikke brugte ble mere. 😉 Jeg var i bad, imens pigerne så tegnefilm, og Zoe kom ud med Haleys ble, da hun havde taget den af. Haley er næsten 2,5 år, på onsdag bliver hun det. Så sejt. Min lille egenrådige pige. Zoe fortalte at hun stadig brugte ble.

Men store overtalelse fik jeg en ble på hende igen, inden hun skulle op og sove.

Så lørdag morgen tog vi bleen af. Så sejt. Zoe fortalte, at hun bruger hun heller ikke ble længere. Hun er en stor pige nu. 😉 Hun er 4 år, men er jo ikke alders svarende. 😉

Så hele lørdag morgen rendte de rundt uden ble, og Haley lavede også lidt nr. 2 på wc. Der gik dog ikke super lang tid før at der kom en del i underbukserne. Men hun sagde det med det samme, og fik rene underbukser på igen.

Vi går til ballet lørdag formiddag, og jeg sagde at de skulle have bleer på, da det jo stadig er meget nyt. Så på med dem, og afsted til ballet med os. 😉 Vi kom hjem og gik direkte op og sov lur.

Men efter luren, var vi på den igen. Pigerne kom ned og sad enten på potte eller wc. Vi hyggede hjemme og Zoe klarede det hele uden uheld. Haley havde to små tisse uheld, men hun vidste selv, at hun tissede. Så det er kæmpe fremskridt.

Efter aftensmaden tog vi overtøj på, og gik en lille tur med Coco. Her klarede begge piger det så flot. 😉 Ingen uheld. Så vi sluttede dagen af med succes. De havde klaret det så flot, og tisset mange gange på potten eller wc, samt lavet nr.2 De fik bleer på da skulle i seng igen.

Søndag morgen gjorde vi det samme. Begge piger fik bleerne af, og bare underbukser på. Så sejt. De ser så store ud, uden ble på. 😉

Vi valgte at gå på legepladsen, den ligger lige ved siden af vores have. Her havde vi Coco med og legede i en god halv times tid. Her råbte Zoe dog lige pludselig, jeg tisser…. Så ind med os og tisse og skifte tøj. Pigerne legede videre ude i haven bagefter. Efter lidt tid blev Haley lidt sur, og jeg fandt ud af, at hun havde tisset. Så hun blev også skiftet. De ville gerne spise frokost ude i haven, så de fik den ud på deres lille bord og hyggede sig. 😉

Efter spisningen klippede vi fastelavns masker og katte, som vi pyntede. Pigerne klarede det så godt, med at koncentrer sig, uden at tisse. 😉

De fik ble på til lur igen, og vi gik op og sov. Da Zoe vågnede gik hun ned og så iPad, mens jeg lige sov lidt videre. 😉 Da jeg kom ned, havde hun lavet i bleen. Så hun blev vasket og fik bare underbukser på igen. 😉 Vi hyggede med nabopigen om eftermiddagen, og Zoe havde et uheld, men ellers legede de bare super godt og længe oppe på deres værelse. Hold op hvor er de seje og gode.

Mor her, har dog fået lidt ekstra vasketøj i weekenden, men sjovt at se hvor dygtige de var. 😉

Efter aftensmaden gik vi vores normale tur med Coco, og de klarede hele turen ud uheld. Jubiii.

Nu tager vi det stille og roligt. I morgen mandag kommer de afsted med ble på. Og så øver vi igen når vi kommer hjem. Det skal også være en succes for dem, og de er ikke rutinerede nok til at håndtere en normal hverdag, men biltur, børnehave og vuggestue med mange børn og indtryk, der gør, at man nemt glemme at man skal tisse. Men vi tager det i stiv arm. De er så dygtige.

Har i nogen gode råd til potte træning?

Knus Nadia

Husk at læse mit sidste indlæg om en helt perfekt børnedag.

Du kan også følge med i vores hverdag og pottetræningen på YouTube, i vores ugentlige vlogs.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt afslappet dag i børnenes tegn