Anonym donorvalg, er det etisk rigtigt?

En helt afslappet dag i børnenes tegn

Vi har haft en helt afslappet dag i dag. For en gang skyld, har vi slet ikke haft nogle som helst planer, på denne dejlige solrige lørdag. Vi skulle ikke engang handle ind, vi kunne bare gøre lige hvad vi ville. 🙂 Så dejligt.

Jeg er selv rigtig god til at planlægge en hules masse ting, og måske ville nogle mene for mange. Min mor er blandt en af dem. 😉 Men jeg synes også at det er vigtigt at opleve ting, forholde sig socialt til andre og udforske oplevelser som ikke er herhjemme. Men når det nu også er sagt, så er det lige så vigtig at være hjemme, lege med sit legetøj, kede sig, spille, læse, snakke, sove lur, lave mad, gå en tur, fodre ænder og bare være sammen. 😉 Det er vist også nok det vi har lavet idag.

Det er vist ikke en hemmelighed, at Zoe ville have bedst af at hjemmetræne og kunne være hjemme hver dag. 😉 Det er desværre nemmere sagt end gjordt, da der jo også skal penge til at det fungere. Og som solomor til to piger, hænger pengene jo ikke på træerne. Så jeg arbejder selvfølgelig og imens er mine piger i vuggestue og børnehave. Men dagen i dag, var nok en af de mest lærerige, udviklende, aktiverende og bedste dage for Zoe længe. Det havde hun og vi andre virkelig brug for.

Vi valgte at sove lige til vi vågnede og hygge oppe i senge. Pigerne elsker at putte, tumle og “slås” deroppe. Det kunne vi nå, da vi ikke skulle noget som helst. Vi hyggede med at få tøj op og spise morgenmad. Pigerne nåede at lege en masse inde vi gik ud på morgentur med Coco.

Pigerne er begyndt at lege sammen. Haley er en “rigtig” pige, hun elsker sine dukker, dukketing og sit legekøkken. Hun leger hele tiden med det. Tager det hele ud, og bruger hele vores stue og køkken. Moren her synes det roder helt vildt, da vi jo ikke ligefrem har verdens støreste hus. 😉 Men så dejligt, at hun leger. Zoe er begyndt at efterligne hende, deltage og hjælpe Haley. De leger så småt sammen, aldersvarende. De skændes også, men de er begyndt at lege sammen. Meget stort for Zoe. Zoe er dog som regel den eftergivende. Haley vil have alt Zoe tager, og Zoe fortæller med sine tegn, at om lidt må Haley få det. Det er dog sjældent, at det falder i drama queenen Haleys smag. Men det er også okay. Tydeligt at Haley er 2 år nu og virkelig prøver grænser af.

Vi valgte at tage pigernes løbecykler med, lidt brød til ænderne, samt lidt formiddagsmad til pigerne. Derefter drog vi ud på tur med Coco. Så hyggeligt. Det var været det smukkeste solskins vejr i dag. Vi brugte en dejlig time udenfor, og da vi kom hjem ville pigerne ud i haven, hvor de hyggede sig i en times tid med sandkassen, kridt og alt deres andet legetøj derude.

Imens hoppede jeg i arbejdstøjet, og filmede en ny DIY til min YouTube kanal. En slim video. 😉

Vi hyggede med frokosten, vi spiste rester af en hjemmelavet pizza pigerne havde lavet den anden dag.

Inden luren skrev vi brev til julemanden. Zoes ønske. Zoe er rigtig dygtig til at genkende bogstaver, men har meget svært ved selv at skrive dem. Det motoriske er svært. Men det lykkedes med fælles hjælp at få skrevet og tegnet et fint brev. Så kommer det lidt mere private og pinlige. 😉 Imens jeg var på wc, kom pigerne med bøger, den ene læste vi og den anden var Find Holger, som blev kigget grundigt igennem, alt imens jeg sad på wc. Jep, du læste rigtig. Velkommen til vores private liv. 😉

Efter luren slappede Zoe af med iPad indtil Haley stod op, og der fik Haley også sin iPad. Her i huset må man gerne se tv og bruge iPad. Der kan være meget lærerigt i det også, og for Zoe især er det meget skærmende og afslappende. Noget hun har meget brug for. 😉 De fik deres eftermiddagsmad imens. Haley begyndte dog hurtigt at gå igang med alt hendes legetøj igen, og efter at jeg sagde at det var slut med iPad, kom Zoe også igang med at lege med hende. 😉

Pigerne fik deres nye fastelavns kostumer på, og de blev malet i hovedet. Det elsker de. Resten af eftermiddagen hyggede de med deres kostumer og legede.

Jeg fik lavet aftensmad med hjælp fra de to unge damer. 😉 Efter maden lavede vi fastelavns masker, som vi tegnede på.

Vi hoppede alle tre i bad, dog pigerne først og så mig. 😉 Og vi lagde puslespil lige indtil de skulle i seng. Zoe er blevet god til at ligge normale puslespil, hvor hun skal sætte prikkerne sammen. Hun har længe været mester i de træk puslespil hvor prikkerne skal ned i deres pladser. Men nu træner vi videre. 😉

Denne dag har været perfekt. Jeg har endda haft tid til at støvsuge, men hjælp fra Zoe. Pigerne har hygget sig helt vildt. Vi har trænet sociale kompetencer, tur tagen, finmotorikken, grovmotorikken og en hel masse mere. Sådanne her burde alle vores dage være. Så ville Zoe have de bedste muligheder for at udvikle sig i en stigende kurve, uden at få daglige smerter, bliver over stimuleret, få overtrådt sine grænser og bare have det godt. Det samme for Haley, hun har brug for en søster, der kan rumme hende, muligheder som andre “normale” børn, nærvær og samspil med sin mor. Alt i alt en helt perfekt dag for os.

Håber også jeres lørdag har været dejlig, og tak fordi i læste med. 😉 Hvad har i lavet denne dejlige lørdag? Bruger i også dage i børnenes tegn og deres behov? Eller laver i altid noget? Vi gør begge dele, da jeg mener at vi har brug for det bedste af begge verdener.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg omkring mit valg af donor til pigerne, og om det er etisk rigtig. Så kan du finde det her på bloggen.

Husk også at følge vores univers på YouTube, hvor vi både vlogger og laver DIY’s.

Hvis du vil have et tip, så er Goodie box helt perfekt til sådan en lørdag her. Mor kan slappe af imens unger leger, og nyde en masse dejlige produkter. Jeg har før haft en månedligt abonnement, men denne her box er da mega lækker. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anonym donorvalg, er det etisk rigtigt?