Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Ja, hvem er jeg egentlig. Jeg hedder Nadia Witt, og er solomor til to dejlige piger lavet med donorsæd.

Jeg er en kvinde der har brugt lang tid på at finde ud af hvad jeg ville, og har længe gået og ledt efter meningen med mine kompetencer og drømme.

Jeg er 34 år og kan huske at hele min barndom har jeg altid sagt at jeg ville have børn inden jeg blev 30 år. Både min mor og mormor fik begge børn som henholdsvis 30 og 31 årig, og jeg har altid følte at min familie var meget ældre end mine jævnaldrene. Dette ønske gik dog ikke helt i opfyldelse, da jeg som 29 årig stadig ikke havde fundet ham at få mine kommende børn med. Så derfor gik jeg igang med at finde løsninger. Bom. Donorbørn. Dette er den bedste beslutning jeg nogen siden har taget, også den hårdeste, da jeg står hundrede procent alene, og ikke har nogen til at hjælpe mig. Jeg gør alt for mine børn, og er er altid sammen med dem. Vores liv er dejligt, hårdt og det meste fantastiske i hele verden.

Jeg er uddannet pædagog, og arbejder i et børnehus, hvor jeg indtil i sommers altid har været vuggestue, som jeg altid har været rigtig glad for, da det helt klart er der hvor mine kompetencer ligger. Efter min sidste barsel kom jeg ned i vores børnehave, og har været der siden. Jeg er vokset med opgaven og er idag rigtig glad for mit arbejde i børnehaven, og ansvaret for min helt egen gruppe børn, også lidt skræmmende. 😉

Jeg har dog altid haft en skuespiller drøm i maven, og har mange gange leget med faget. Jeg har været statist adskellige gange og elsker det. Det er et super sjovt arbejde. For at kunne få lidt af min skuespil drøm ind i mit liv, begyndte jeg med at vlogge på min egen YouTube kanal: Nadia Witt, efter at jeg fødte min første datter. Jeg begyndte for 3 år siden, 2/2 2015. Jeg ligger vlogs op hver mandag om vores helt normale hverdagsliv, med alt hvad det nu engang bringer. Da jeg elsker at lave kreative ting og aktiviteter der kan laves med mine børn, lavede jeg endnu en YouTube kanal: Nadia Witt Creates, for at få et forum for alle disse sjove, skøre og børnevenlige ideer, som jeg har. Så gå indelige ind og kig på vores videoer, hvis i har lyst til at lære os lidt at kende.

 

Dette var lidt – meget – om mig som person, og de valg jeg har taget inden for de sidste år.

Tak fordi i læste med.

z-h-sommer-28-1-of-1Love Nadia

2 kommentarer

 • Spændende blog – vi ses snart igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia Witt

   Tusind tak skal du have. Jeps, det kan du tro at vi gør. Det kan da være at jeg skal skrive et lille indlæg om vores tur til fotografen. Behind the scene. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?