Ms. Breaking news i går

Sankt Hans aften med bål

Ja, du læste rigtig. Vi fejrede Sankt Hans med bål i år, selvom det ikke tegnede godt i forhold til bål. Vi har jo haft det dejligste sommervejr i Danmark længe efterhånden, og derfor er alt blevet meget tørt, og ikke bål venligt. Så mange måtte tænke alternativt.

Vi var så heldige at blive inviteret op til min veninde i Nykøbing Sjælland, hvor hendes forældre har det dejligste sommerhus.

Vi tog derop allerede om formiddagen, og kørte ned i byen hvor vi bare hyggede og kiggede på butikker. Det skal lige siges, at hyggen bestod i at Zoe skreg efter is, og løb væk flere gange. Hun viste sig ikke fra sin bedste side, men hun var god. Det gik heldigvis fint. 😉 Ja, livet med en 3 årig, der er meget viljefast og selvstændig kan være ret sjovt for moren her. 😉

Efter frokost to Haley en lille lur i klapvognen, og jeg drog ned på stranden med Zoe og min venindes ene dreng. Det var dejligt. Vandet var koldt, men skønt. Der var så smukt, stille og sommer agtig. Her tilbragte vi noget tid med at kaste med sten og sand. Løbe i bølgerne og lege med sandet og vandet. Lige det der er sjovest, når man er 3 år gammel. Skønt med den danske sommer i år. Det er da lige til at blive glad i låget af. 😉

Vi tog hjem da det begyndte at blive koldt at bade i vandet, og derefter gik turen til Sommerland Sjælland, som havde lavet et super godt arrangement til Sankt Hans. Indgang for kun 50 kr efter kl. 16, og bål kl. 19. Lige noget for en småbørnsfamilie som os. Så skønt. Vi spiste dejlig aftensmad, inden vi lige skulle nå at prøve nogle forlystelser. Vi fik prøvet lidt.

Så skulle bålet tændes. Det var noget af et bål. Det største jeg kan huske at jeg nogensinde har set. Så flot.

Der blev sunget Midsommervisen imens at bålet blev tændt. Vi hyggede imens vi spiste popcorn og så på bålet. Der var rigtig mange mennesker, så vi blev bare på vores lille tæppe og hyggede, selv det var lidt svært at se bålet helt, men flot var det.

Dagen sluttede dejligt af med bilturen hjem, hvor begge piger faldt i søvn, og sov videre til næste morgen. Så skøn Sank Hans. Dejlige at de er blevet så store, at de forstår mere og kan være med til flere ting. Livet er skønt med børn.

Når ens børn sover nærmest identisk. Lidt sjovt. 😉

Håber i havde en dejlig Sank Hans, både med og uden bål.

Knus Nadia

Imens vi var i sommerhuset, blev vi også interviewet til nyhederne, og det har jeg skrevet et indlæg om, hvis det kunne have interesse.

Vloggen fra vores Sank Hans kan du finde på vores YouTube kanal Nadia Witt, hvor du også kan finde unboxing videoer. Er du mere til DIY’s kan du finde dem på Nadia Witt Creates.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ms. Breaking news i går