Så er hverdagen gået i gang igen

Vi havde en tysk journalist i hælene i 3 dage…

Jeg er SOLOMOR med store bogstaver. Jeg elsker det, og jeg elsker at formidle vores liv, samt mulighederne der er for os kvinder her i Danmark. Det er nemlig ikke alle lande, kvinder har de samme muligheder som vi har her. Så husk det, næste gang du overvejer hvilke valg du ønsker at tage. Det er ikke alle der kan tage de samme valg valgfrit. 😉

Jeg blev kontaktet fra det Tyske magazine GEO, for at høre, om jeg ville medvirke i en artikel omkring det at være solomor til donorbørn. Det er ikke en mulighed i Tyskland endnu, og derfor rejser tyske kvinder til Danmark for at få hjælp. De laver en raportage om mange forskellige mennesker fra hele verden. Danmark og mit valg handler om at Danmark er det lykkeligste land i verden. Jeg glæder mig rigtig meget til at se det endelige resultat. Jeg er dog ikke en ørn til tysk, så det kommer vist til at blive svært for mig at se hvad der står. 😉 I denne uge kommer der en fotograf der skal følge efter os, for at få billeder til artiklen. Det bliver også ret spændende.

Det startede med i torsdags, hvor jeg havde fri, da jeg skulle et smut på hospitalet, for at få chekket noget. Vi mødte journalisten, Beatrix, bagefter på biblioteket, hvor vi legede lidt. Bagefter havde Haley en ørelæge tid, som hun gerne ville med til. Hun ville gerne se vores hverdag, hvad vi laver og hvordan jeg klare det at have to børn alene. Derefter tog vi hjem og pigerne sov middagslur. Imens interviewede hun mig.

Fredag mødte hun mig den sidste time på mit arbejde i børnehaven. Her ville hun gerne se hvordan det fungere for mig, samt det at få fri og køre ned og hente mine piger. Så det gjorde vi bagefter. Vi kørte ned og hentede dem og skyndte os hjem for at spise og putte pigerne i seng, efter en lang dag. Hun fik virkelig lov til at se Zoe på slap linie, da det havde været en hård dag for hende i vuggestuen.

Spejderne er klar

Spejderne er klar

Bones Roskilde

Bones Roskilde

Pigerne og jeg med den tyske journalist, Beatrix.

Pigerne og jeg med den tyske journalist, Beatrix.

Lørdag skulle vi ned og besøge mine gamle spejder gruppe på en weekend tur. Hun mødte os ude ved bilen og afsted vi kom. Der var vi hele formiddagen. Mine piger begyndte virkelig godt at kunne lide hende. Zoe gav hende endda et kys fredag aften til farvel. Lidt grænseoverskride for mig. 😉 Vi tog hjem igen for at sove middagslur, og jeg blev igen interviewet.

Vi sluttede af med at hun inviterede os ud og spise, så vi kørte på Bones for at slutte af med rigtig hygge. Det var rigtig hyggeligt. Pigerne opførte sig heldigvis fra deres bedste side. Det er en af de første gange vi har været ude og spise.

Jeg ved endnu ikke hvornår at magazinet udkommer, men jeg skal helt klart nok dele det med jer her, da jeg glæder mig som et lille barn.

Knus Nadia

Tusind tak fordi i læser med i vores hverdag, og kommentere på mine indlæg. Husk endelig at i kan læse mit sidste indlæg her.

Hop over op YouTube og se vores vlogs og DIY’s, hvis du sidder og keder dig. Den sidste vlog er ret sjov. Det er der hvor Zoe falder i søvn under aftensmaden, mens vi har den tyske journalist på besøg. Ret sjovt, selvom det nu er synd at hun skal være så brugt efter en dag i vuggestuen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er hverdagen gået i gang igen