Jule traditioner

Er jeg god nok som mor?

Dette spørgsmål tror jeg rigtig mange mødre stiller sig selv. Der er ofte dage, situationer og tidspunker, hvor vi som mødre føler os utilstrækkelige.

Der har været meget stille her inden de sidste måneder. Jeg har simpelthen ikke haft overskud. Alt overskud er gået til mine to piger.

Det er ingen hemmelighed, at Zoe kræver en del, både forberedelse, tålmodighed og tid. Haley har også reageret her op det sidste. Det er hårdt, at have en søster, der tager meget af ens mors tid. Så jeg har prøvet at være der for mine to dejlige piger.

Vores liv er tilgængeligt, på andre sociale platforme, hvor i altid kan følge med. På YouTube laver vi ugentlige vlogs, omkring vores liv, og der kan i altid følge med i hvad vi går og laver. Vi laver også kreative videoer, som altid er gode til inspiration eller ideer, til hvad du kan lave med dine børn. Jeg er begyndt at lave vores videoer på dansk, som noget helt nyt. Før var de altid på engelsk. 😉 Så hvis du er mere til danske vlogger, så hop over på YouTube og følg med. 😉

Instagram ligger jeg dagligt posts op og stories, så der kan du også altid følge med i vores liv her og nu. 😉

Men jeg skal da være ærlig og sige, at jeg på det sidste har gået og tænkt, om jeg er god nok som mor. Kan jeg give begge mine piger, det de har brug for? Kan jeg hjælpe Zoe nok, så hendes liv bliver godt, og dermed også giver ro til hele familien?

Jeg har derfor holdt en pause her, for at mærke efter hos mig selv. Jeg er god nok som mor, men jeg kan ikke alt, og jeg må nogen gange mærke efter. Jeg gør alt så godt som jeg kan. Jeg elsker mine piger og livet som mor.

Knus Nadia

Håber i vil læse med igen. Husk der er masser af gode oplæg tidligere på bloggen. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule traditioner