Skoleudsættelse - Er det det rigtige?

Jule traditioner

Så er vi for alvor kommet tæt på julen i vores lille familie.

Hvis du har fulgt med herinde eller på mine andre sociale medier som Instagram eller Youtube, så ved du også at jeg elsker alle helligdag og højtider, specielt jul. På Instagram poster jeg hver dag billeder og stories fra vores hverdag, jeg hedder nadiawitt. På YouTube kan du følge vores vlog på kanalen Nadia Witt, hvor der kommer daglige vlogs i December, og ikke som resten af året ugentlige. 😉 Det bliver sjovt. På kanalen Nadia Witt Creates kan du se en masse sjove og kreative ideer, lege, børnesange og en hel masse andet. 😉

Lige efter Halloween sluttede, som pigerne virkelig elskede i år, så er vi begyndt at jule. Vi har dekoreret småkager, begyndt med julebelysning inde og ude, fundet julepynten frem, taget juletøjet i brug og ser jule film og tv.

Det er så skønt, og vi elsker det alle tre.

Jeg har mange traditioner, som jeg gerne vil give videre til pigerne.

 • Pakkekalender
 • Julekalender i tv
 • Se juletræet blive tændt
 • Juleunderholdning
 • Tur i Tivoli
 • Småkage bagning
 • Julehygge
 • Julefilm
 • Julesange
 • Julemad
 • Nisser
 • Tid
 • Samværd

Og en hulens masse andre ting. 😉

Er du den samme type, der gerne vil det hele med dine børn? Bliver du også et barn igen. Jeg elsker julen, alt det magiske og sjove den kan give.

Så glædelig jul og nyd den og hinanden.

Knus Nadia

Har du læst mit sidste indlæg om skoleudsættelse?

Jeg kan stadig godt bruge din hjælp til at dele mit indlæg Wanted, hvor jeg søger med lys og lygte efter en familie i USA. Så del den endelig. Tak

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoleudsættelse - Er det det rigtige?