Så røg der lige nogle polypper

Legoland med ledsagerkort

Vi var i sidste uge en smuttur til Jylland, hvor vi boede på en bondegård. Det har jeg skrevet om her, hvis du vil læse om vores dejlige oplevelse der.

Vi brugte to dage i Legoland med min veninde og hendes to tvillinge drenge på 5 år. De boede et andet sted. Vi købte et fødselsdagspas, så vi kunne komme ind lige så mange dage indtil den 30. juni, så planen er at vi kommer tilbage meget snart.

img_5269

Da Zoe er som hun er, er hun blevet bevilget et ledsagerkort, som gør at vi får nogle fordele når vi er steder som Legoland. Det er bare så dejligt for hende, at vi kan komme hurtigere til forlystelserne, altså at vi kan slippe for at stå så meget i kø. Heldigvis var vi der hvor at køerne ikke var så lange overhovedet.

Pigerne skal bare lige vokse op over 100 cm og så kan vi rigtig få lov til at prøve noget. Der var en del, som pigerne, især Haley var for lille til. Jeg husker det selv, jeg er selv kun 157 cm, og var lille længe, så der var altid en masse jeg ikke måtte. Men som jeg altid har sagt. Bedre lille og hurtig, end stor og doven. 😉

Det er dog noget af det mest græseoverskridende for mig, at gøre brug af vores vis hensyn. Det er ikke altid synligt for andre, hvorfor Zoe har et ledsagerkort, så for andre der har stået længe i kø, men deres små børn, har jeg altid dårlig samvittighed overfor. Jeg kigger som reglen aldrig på alle dem i køen, men skynder mig bare videre og har fokus på mine piger. For det blotte øje, ligner Zoe alle andre børn. Men heldigvis er alle altid så søde, både dem der arbejder der, og dem der står i kø. Jeg har aldrig oplevet at nogen sagde noget til os.

Jeg er blevet bedre til at tænke mindre over hvad andre tænker om os, og mere på hvad jeg kan gøre for at støtte og hjælpe begge mine piger. Det er vigtig for mig, at vi er en familie, der rummer de udfordringer som Zoe har, samtidig med at Haley også skal have nogle muligheder og ikke blive glemt. Så ja, jeg får foran i køen i Legoland, jeg kigger ikke på alle dem der står i køen, og jeg skynder mig alt hvad jeg kan, for ikke at være til mere besvær end højst nødvendig. 😉

Men for lige at komme tilbage til Legoland. Hvor er det bare et dejligt sted for små børn. Masser af ting de kan prøve. Masser af ting de kan kigge på. Noget af det bedste er også, at der er massere af ting de kan røre ved. Isen er altid et hit, og den køber vi hver gang, den store Legoland chokolade. Vi elsker dem.

img_5274 img_1253 img_5277 img_5280 img_5283 img_5309 img_5312 img_5315 img_5324 img_5336 img_5340 img_5368 img_5393 img_1333

Knus Nadia

Læs mit sidste indlæg her.

Hvis du hopper over på YouTube, kan du også se vores vlogs, samt vloggen om denne tur her. Vi laver også DIY’s hvis du lige mangler en ide til Mors dag eller noget helt andet. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så røg der lige nogle polypper