Zoe til ride fys

Hvorfor har jeg valgt at blive solomor til donorbørn?

Hvis du vil lære mig lide bedre at kende, og finde ud af hvorfor jeg har valgt at få donorbørn? Så læs videre. 😉

Hele min barndom har jeg altid sagt, at jeg ville have børn inden jeg blev 30 år. Jeg er skilsmissebarn og jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle giftes for at få børn. Eller haft den drøm 90 % af alle kvinder har… Hus, mand og børn. Jeg derimod har bare altid gerne ville have børn. Hvordan har jeg ikke tænkt over som barn. Jeg vidste bare at jeg ville være mor. Det har altid været det jeg gerne ville.

Og det er lige præcis det jeg er. Jeg er mor, solomor, mor til TO skønne piger, mine piger, donorbørn. Jeg elsker det. Den bedste følelse nogen siden. Det at være nogens mor.

z-og-h-27-1-of-1

Det er hårdt, frustrende, udtrættende, sjovt, dejligt, belærende, fantastisk, det bedste i hele verden. 😉

Som sagt har jeg altid gerne ville have børn inden jeg blev 30. Da jeg nærmede mig slutning af 20’erne, og stadig ikke rigtig havde fundet en kæreste, som jeg tænkte jeg ville få børn med, begyndte jeg at overveje hvilke muligheder jeg ellers kunne have. Jeg sad og googlede rejser for singler, som gerne vil rejse med andre. Det var der jeg stødte ind i orden singlemor og donorbørn. Det blev starten på resten af mit liv. Jeg lånte bogen Selvvalgt singlemor til donorbarn på biblioteket, som var springbrættet for mig. Den fortalte mig næsten alt, hvad jeg havde ledt efter. Donorbørn var en mulighed for kvinder som mig. Derefter begyndte rejsen for mig. Jeg fandt ud af hvordan det kunne blive en mulighed, og nu har jeg to piger, lavet med anonym donorsæd, fra verdens største sædbank, Cryos.

Det er vildt hvad man har af muligheder i dagens Danmark. Jeg kan som single, blive mor, solomor, til børn, øsnkebørn. Børn der er lavet med et formål, at de skulle komme til verden. De har aldrig været en fejltagelse. De har aldrig været ikke ønsket. De er planlagte med det største ønske om at få dem. Mine piger. Vi er en kernefamilie. En familie. En mor, børn familie. Den bedste familie for os, som den kunne være.

Hvis du sidder derude og selv går og overvejer, så er du meget velkommen til at tage skrive til mig. Jeg vil meget gerne coache dig, til at tage den beslutning der er bedst for dig. Skriv endelig.

Knus Nadia

Husk du kan læse mit sidste indlæg om Zoes første tur til ride fys her.

Hvis du vil lære os lidt bedre at kende, at du også følge med på YouTube. Vores ugentlige vlogs og DIY’s er både sjove, helt nede på jorden og vores. 😉

2 kommentarer

  • lcpetsen@hotmail.com

    Ej hvor er det spændene, du har virkelig fanget min interesse, jeg synes det sejt at du har valgt at få donorbørn jeg synes det sejt du gør det alene, jeg har aldrig rigtig hørt nogen kvinder gør det på den måde 😀 – men det da mega smart når man jo ikke har fundet kærligheden at man kan tag donor vejen, det havde jeg nok os gjord vist jeg havde fundet det.:D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Tusind tak skal du have. Jeg elsker mit valg, og det var helt klart det rigtige for mig og os. Der er rigtig mange kvinder det er det rigtige valg for, og jeg er helt vild med, at vi kvinder i Danmark har den mulighed for, at blive mødre. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoe til ride fys