Ridefys og Zoe

Ms. Breaking news i går

Kender i det, at i er ved at pakke bilen, for at køre ud i det danske land og holde familie hygge med dig lille familie og fejre Sankt Hans? Ja, det var jeg i gang med i går morges, men inden vi nåede særlig langt blev jeg kimet ned af nyhederne. 😉 Der var igår en artikel i Jyllandsposten omkring solomødre og donorbørn, så derfor blev jeg uden at vide det, Ms. Breaking news.

Ja, vi lever livet, og er altid klar på at stå frem og fortælle vores historie.

Vi aftalte at de kunne komme op og møde os i Nykøbing Sjælland og interviewe mig til et indslag i aften nyhederne kl. 19 og derud over skulle jeg være live på i News kl. 14. Wow, siger jeg lige. Jeg har aldrig prøvet det på den måde. Jeg har en gang før været med i et indslag, men det blev filmet et par dage inden det blev vist. Dette her blev sat i værk uden at jeg selv havde gjort noget, og det hele gik så hurtigt. Lidt professionel har jeg vel lov at være. 😉

De tilbragte et par timer med os, hvor de filmede os til indslaget kl. 19.

Du kan finde indslaget på TV2 Play her, hvis du har det.

Bagefter gjorde vi klar til at gå på live. Lidt sværere at sørge for at begge piger deltog, men det gik godt. 😉

Mine piger tog det hele i stiv arm. Haley er en rigtig lille linselus, som kameramanden kaldte hende. Så nem og dejlig, ville være med til det hele. 😉 Zoe var lidt mere genert, men deltog flot, og var rigtig sød. Jeg bliver altid helt stolt af mine piger, når de medvirker sammen med mig. Især på live TV, ved man jo aldrig hvad der kan ske. Men de er s.. gode. Elsker dem.

Knus Nadia

Jeg håber i vil kunne lide indslagene, og jeg siger tak til min veninde, som hoppede med på ideen, da det jo ikke var planlagt. Samt også hendes forældre for at vi kunne filme i der super dejlige og fine sommerhus. Det var jo helt perfekt.

I må meget gerne smide et like på videoerne, så vil jeg blive så glad.

I kan læse mit sidste indlæg om Zoes udvikling med ridefyssen, hvis det kunne have interesse. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridefys og Zoe