Familietur til Knuthenborg i efterårsferien

Jeg blev indlagt

I mandags oplevede jeg et af mine værste mareridt som solomor. Jeg blev indlagt. Ja, indlagt med ingen til at tage mine piger og hjælpe mig. Det var ikke lige med i mine planer for ugen eller mandagen.

Jeg var på arbejde, og jeg havde fri kl. 15.30. Min ældste datter, Zoe, var tilfældigvis blevet hentet af hendes handicaphjælper og var hjemme. I min pause omkring kl. 13.30 sidder jeg og spiser min frokost, samt lidt godt som min leder havde stillet frem til os.

Der stod nogle nødder, mandler og peanuts, i en lille skål, som jeg godt kan tåle. Jeg valgte dog kun at spise ca. 3 små peanuts, da jeg kunne se at mandlerne var behandlet, så jeg turde ikke prøve mig frem.

Det skal lige siges, at jeg er allergiker og der er efterhånden en del jeg ikke kan tåle. Jeg får ofte kraftige mavesmerter, som resultere i opkastninger og at jeg besvimer, så det er ikke nyt for mig, at få en allergisk reaktion. Jeg er også vant til at holde mig fra meget mad, når jeg er ude, da jeg aldrig ved hvad der er i det.

Tilbage til min pause. Efter meget kort tid fik jeg en meget mærkelig fornemmelse i min mund, jeg havde svært ved at trække vejret og min gane hævede op, samt min tunge kløede. Jeg drak en masse vand, og tog noget andet at spise, da jeg først tænkte at jeg havde noget mad der sad fast i min gane. Men kort efter fik jeg kraftige smerter i maven, og jeg vidste hvad klokken havde slået. Allergi.

Jeg skyndte mig ud, for at se om posen fra nødderne var i køknet, og til mit held var den der. Cashewnødder, stod der. Det kan jeg ikke tåle, så nu vidste jeg hvad der var galt.

Jeg gik ud for at få frisk luft, men det blev kun værre og værre. Jeg fik fat i min kollega, som valgte at ringe til vores leder. Jeg blev lyn hurtigt nød til at gå ind på toilettet, og her gik det kun værre. Jeg kastede op, og blev meget svimmel. Jeg ringede til min læges akut telefon, og fik besked på at der skulle ringes 112. Jeg kastede mig ned på badeværelses gulvet, inden jeg besvimede, og nåede også lige at låse døren op.

Jeg fik fat i min kollega som ringede 112, og her efter ventede jeg bare. Gud, hvor var det ubehageligt.

Jeg blev tilset af ambulance folkene, og fik af vide at jeg skulle til Holbæk sygehus, og undersøges. Øv.

Jeg valgte selv at ville gå ud til ambulancen, da hele min børnehave, alle børnene sad og var ret bekymret for mig. Jeg kom afsted, og så skulle jeg ellers finde ud af hvad jeg skulle gøre med mine piger, samtidig med at jeg blev ved med at besvime og bare have det super dårligt.

Jeg var på Holbæk sygehus i omkring 3-4 timer indtil jeg desværre blev nødt til at udskrive mig selv, imod lægens råd, da mine pigerne jo ikke kan være alene hjemme. Hold da op, det er ikke sjovt og nok et af mine værste mareridt. Held i uheld sad vores handicap hjælper hjemme med Zoe, og hun kender også Haley, så det blev min redning i nogle timer, men jeg havde en deadline, hun skulle gå. Min bagbo hentede Haley, da hun selv hentede sine børn, som går i samme institution, så hun var også en kæmpe hjælp.

Jeg blev tilset, behandlet med allergimedicin og smertestillende, og fik af vide at jeg skulle indlægges. Under hele tiden på sygehuset, blev jeg ved med at kaste op og have voldsomme smerter. Lægerne sagde at jeg skulle blive, men problemet var bare at der ikke rigtig var plads til mine piger, derfor kunne jeg ikke blive.

Jeg udskrev mig selv, men jeg lovede at jeg ville ringe 112 hvis jeg på nogen måde fik det dårligere. Hjem med mig, og på hoved i seng med mine piger, og så skulle jeg ellers i seng.

Her blev jer, eller på sofaen de næste to dage, sammen med mine piger, som jeg ikke engang kunne køre i institution. Heldigvis er de super glade for iPad og tv, og så længe jeg bare lå på sofaen og var der, så var de glade. Lidt mad skulle der også til. Men hold da op, pigerne var søde og hjælpsomme. De er 2 og 3 år gamle, jeg er stolt.

Jeg er solomor til mine piger, og mit netværk til pasning er minimalt. Derfor var dette nok en af de største udfordringer og mareridt jeg har oplevet.

Tak til alle som hjalp mig, uden jer ved jeg ikke hvad jeg skulle have gjort.

Tak fordi i læste med, og hvis i nogen sinde kommer ud for noget lignende, så husk at kæmp og det skal nok løse sig. Du kan så meget mere end du tror, når du er mor. Du er den sejeste, cooleste og bedste super helt.

Hvis du vil se hvordan jeg havde det og hvordan det gik her, så har jeg lavet en vlog. 

Knus Nadia

Hvis du vil læse om vores sidste familietur til Knuthenborg, kan du læse om hvad der skete når man er i parken efter mørkets frembrud.

 

 

 

4 kommentarer

  • Britt Mogensen

    Wow, godt kæmpet! Jeg var med dig hele vejen i læsningen og holdt vejret. Godt det ikke gik værre! Jeg kan følge dig 100%
    Kh singlemor til 11 mdr og 3 årig
    Ps- sejt med det tyske magasin👍

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Tusind tak skal du have. Ja, jeg måtte godt nok også holde tungene lige i munden hele tiden. Ja, jeg var heldig. Vi solomødre kan noget.
      Tak, ja det er ret vildt med en stor stor repotage i GEO.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Du er SÅ sej ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Rigtig mange tak skal du have. Vi er alle seje. Man løser de problemer man møder. Husk glasset er altid halv fyldt. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familietur til Knuthenborg i efterårsferien