Vi tog en tur i Cirkus Arli

En dejligt og hyggelig nat hos os

Vi trængte til at der skulle ske noget andet. Haley har feber og vejret har jo været så skønt. Jeg har jo været spejder i rigtig mange år efterhånden, og er derfor vandt til at sove i telt, så derfor besluttede vi at det var vi skulle i nat.

img_6090

Jeg fandt mit gamle telt frem, som jeg ikke har brugt siden jeg var omkring 15 år, ja, det har jeg stadig. Det var ligeså godt som sidste gang det blev brugt. Zoe var god til at hjælpe mig med at slå det op. Det kræver nemlig ofte lidt flere hænder en to, til at slå telt op. Men hold op hvor var vi seje. Haley tullede rundt, og kiggede på hvad vi lavede, men fik dog lige en lille lur oppe i sin seng, imens vi satte det færdig op.

Det passer perfekt til os tre, og selvfølgelig Coco som ikke skulle snydes.

Hele eftermiddagen legede de ude i teltet, hyggede sig og pjattede.

Da Haley jo ikke er på toppen, blev hun allerede puttet ude i teltet kl. 17.30 for natten, hvor hun faldt i søvn med det samme. Så dejligt for hende. Hun blev puttet med varmt nattøj, og masser af dyner og tæpper, så vi var klar til en kold nat.

img_6074

Zoe og jeg hyggede lidt længere, inden Zoe skulle i seng. Zoe fik sin iPad med, noget hun aldrig har når hun skal sove, og der lå hun ellers og hyggede i 1,5 timer, tror jeg. Det så så hyggeligt ud. Zoe elskede det.

img_6085

Efter sidste nat hvor jeg ikke fik sovet, valgte jeg at hoppe ud i teltet sammen med Coco til pigerne allerede kl. 20.30. Gud hvor var det bare hyggeligt. Koldt, men hyggeligt. Det er da noget vi skal gøre igen. Det må dog gerne være en nat der er lidt varmere, da det var ret koldt. Det virkede også som om at kulden var god for Haleys feber, den faldt i hverfald lidt.

img_6076

Det var en ret kold nat i nat, så derfor vågnede jeg helt ubevidst mange gange, for at dække pigerne til med tæpper og dyner, da de altid smider det hele om natten. Det var så koldt, at når jeg flyttede mit hoved på min pude, var det iskold det nye sted. Skørt, men dejligt. Det er også som om at jeg har sovet bedre i nat, trods mine mange opvågninger. Det kommer til at ske flere gange denne sommer. 😉

Vi vågende op til hygge og grin med pigerne, inden vi gik inden for og fik noget morgenmad. Jeg tror endda at vi sov længere end vi plejer. What’s not to like.

Knus Nadia

Du kan læse mit sidste indlæg om vores tur i Cirkus Arli her.

Hvis du vil se lidt mere til os, er vi også på YouTube, hvor vloggen fra vores overnatning i teltet også er at finde, samt DIY’s.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tog en tur i Cirkus Arli