Super ferie allerede

Haley vandt – Er hun min lykkefugl?

Jeg har aldrig rigtig vundet noget. Jeg er mest typer, der opnår mit eget held. Jeg arbejder for det jeg gerne vil have. Men men men. Haley er måske min lykkefugl. I fredags aflevere jeg tre kuponer med hvert vores navn på. Haley vandt. Så sejt.

Vi var i Cirkus Mascot i fredags her i vores lille by. Det var første gang jeg tog afsted med dem sådan et sted alene. Det gik så godt. Det var lige et cirkus efter deres hoveder. Helt perfekt til mindre børn. De elskede det. Helt klart værd at se. Det skal vi helt klart i igen næste år. 😉

Det er vist første gang jeg er i Cirkus Mascot, da de ikke lige har været der hvor jeg har været, eller så har dagen ikke passet. Så denne gang var det helt perfekt med en fredag i vores ferie, og så starter det kl. 17, hvilket jo er godt, så sengetiderne bliver overholdt nemt. Dejligt.

De havde en konkurrence, hvor man skulle svare på hvilket jubilæum de fejrede. Selvfølgelig 25 år. 😉 Og så kunne man vinde to billetter til Sommerland Sjælland. Så fedt, da det var et sted jeg havde tænker over her i vores ferie, men nu kan vi komme ind gratis. Så dejligt. Jeg glæder mig allerede, da det er et af de steder, hvor pigerne kan prøve allermest. 😉 Så godt sted til mindre børn, uden at de skal stå og kigge på det hele. 😉

Men hvor er det vildt. Haley vandt, og ja, de havde lige lidt svært ved at sige hendes navn, men det gør ikke noget. Sådan er det i vores familie, når vi alle hedder noget lidt anderledes. De skulle lige gætte hvad hun hed, og så kunne hun få sin gave. JUBIII. Hun tog selv imod, med hjælp fra mig selvfølgelig.

Så nu skal vi i Sommerland Sjælland en af dagene.

I dag tager vi dog lige en stille og rolig dag hjemme men hygge i haven, og vi har slået telt op, hvor vi skal prøve at sove i nat. I dag er det nemlig ikke mega varmt, men bare normal dansk sommer, så det burde blive godt at sove derude. Jeg glæder mig allerede, selvom jeg nok kommer til at skulle gå i seng samtidig med pigerne for, at få dem til at sove. Men det går nu nok. Jeg skal nok bare lære at slappe lidt mere af, og ikke hele tiden være et skridt længere fremme. 😉 Jep, det er mig i en nøddeskal.

Håber i nyder sommeren, og får det bedste ud af den. Det prøver vi på. Dage i haven med vand og leg, ture ud i det blå og opleve forskellige ting. Så dejligt, jeg elsker sommer. Skal vi flytte til et andet land? 😉 Nok ikke lige nu, desværre. Vi bliver nok lige lidt i Danmark endnu. 😉 Du kan læse om de første mange dage af vores ferie her på bloggen. Vi har haft en super god uge, og jeg har skrevet lidt om den første halvdel. 😉

Knus Nadia

Du kan også finde vores vlog på YouTube, hvor jeg filmer hvad vi laver både når vi har ferie og vores helt normale hverdag. Her kan du lære os rigtig godt at kende. Hvis du mangler ideer og aktiviter at lave med dine børn, kan du også finde videoer med DIY’s eller unboxing videoer, som jeg også laver på YouTube.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super ferie allerede