Børnehaven går super...

Haley er blevet 2 år

I mandags blev Haley 2 år, 2 ÅR. Så vildt, synes lige at jeg fødte hende. Jeg skal slet ikke forstå at hun allerede er 2 år. Min lille pige er slet ikke lille mere.

Jeg kan også mærke at hendes personlighed virkelig viser sig mere og mere hver dag. Hun er en rigtig DIVA. Elsker at sige nej til alt. Bliver meget sur, hvis hun får et nej. Elsker at være på, er en lille skuespiller. Underholder alle og er bare på. Hun begynder at sige flere og flere ord, ikke alle er lige rent udtalt, men hun prøver. Hun bruger også mange af de samme tegn til tale, som jeg bruger sammen med Zoe, og det er super godt, da de så også kan tale sammen.

Hun elskede at have fødselsdag. Jeg skulle blive ved med at synge fødselsdagssang for hende. Hver gang jeg stoppede, skulle jeg synge igen. Skønne pige. Vi havde den dejligeste dag sammen, bare os tre. Jeg vækkede hende sammen med Zoe i sengen med flag og sang. Hun strålede som en sol. Vi startede ud med hyggelig morgenmad, og jeg skulle lave mad klar til uddeling i vuggestuen. Haley fik sine gaver, det fedeste at få lov til at pakke gaver op. Det er sjovt, hvor store de bliver, og hvor meget traditioner de kan være med til og huske. Jeg elsker det. Jeg er jo en pige, der elsker højtider og traditioner.

Afsted med os i vuggestuen og holde fødselsdag med vandmelon pizza og hjemmebagte boller. Store pige. Hun fik sang og hurra nede i vuggestuen. Så hyggeligt.

Vi kørte i Leos Legeland bagefter og legede og havde det så hyggeligt. Vi brugte hele formiddagen der, og med at lege og spise lidt. Vi elsker Leos legeland. Det er et super sted med masser af sjove ting, og hvis vi ikke skulle sove middagslur kunne vi være der mange flere timer. 😉 Gab og godnat

Leos legeland har et lille legeområde for de helt små børn, som pigerne elsker. Der er lidt af det hele, bare en en lavere og mere små børns venlig udgave. Resten af legelandet er et paradis for alle børn. Pigerne elsker cyklerne. Det bedste er da at kunne kravle rundt i alle de store labyrinter og gange op og ned, det kan de bruge lang tid på. Så godt for motorikken. Moren her kan bedst lide den pude grav, som Haley sidder i nedeunder her. Jeg elsker at hoppe ned, slå kolbøtter og tricks. Jeg er et legebarn, og elsker den slags.

Hjem og sove og op og hygge hele eftermiddagen. Vi legede med de nye gaver og brugte en del tid oppe på deres værelser, som vi sjældent leger på.

Jeg havde lavet en af Haleys livretter, spare ribs og hjemmelavede pomfritter. Hun spiste så dejligt meget. Vi sluttede af med en cupcake med lys i til dessert.

Jamen så hyggeligt, bare de to mennesker jeg elsker allermest og som betyder alt for mig. Jeg glæder mig til at se den lille dame vokse op, og se hvad livet bringer hende. Hun kommer til at komme langt i livet, hun kan gøre lige hvad hun vil, og det er hendes vilje og drømme der bestemmer hvad hun skal. Jeg elsker det. Hun bliver noget stort. Hun er noget stort. Hun er Haley, helt perfekt som hun skal være. Hun minder så meget om mig selv, ret skræmmende og sjovt at opleve. 😉

Knus den stolte mor til en 2 årig Haley

Jeg har nu skrevet to indlæg om Zoes start i børnehaven og jeg har lavet nogle gode råd, som kan hjælpe med at køre dit barn ind i børnehave. Jeg håber at det kan hjælpe dig.

Husk at se med på YouTube hvor der er ugentlige vlogs, DIY’s, unboxing videoer og andre sjove videoer. Der er altid noget at finde, lige meget hvad du er til. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnehaven går super...