Har i husket børneflapper til jeres børns tøj og ting?

Ridefys og Zoe

Zoe begyndte tilbage i april til ridefys. Jeg valgte at afprøve denne træningsmetode til hende, for at se om det kan styrke hendes balance. De første rigtig mange gange til ridefys, var meget voldsomme og grænseoverskridende, for både Zoe og jeg. De foregik i skrig, gråd og vrede fra Zoes side, og jeg vil gerne indrømme, at jeg var tæt på at smide håndklædet i ringen. Det var voldsomt.

Zoe fra sidste træning.

Hvad så nu?

Men men men. Nu går det heldigvis meget bedre. Zoe deltager i næsten et fuldt program. Hun er er næsten en hel time. Zoe græder slet ikke mere. Zoe skal stadig tvinges lidt op på hesten og i gang. Hun vil ikke rigtig op. Når hun først sidder der, går det meget bedre. Hun rider rundt i ridehuset, og har været ude på flere ture i området nu. Så sejt. Zoe klare det så flot. Sidste gang prøvede hun for første gang, at lave ting på hesten. Hun skulle kaste ringe ned på et slags ringspil. Det ville hun ikke helt. Jeg tror ikke helt at hun forstod det. Aftalen er nu, at på onsdag SKAL hun kaste 3 ringe selv. Nu må vi se. 🙂

Udskiftning

Der hvor Zoe altid reagere, er når der er udskiftning. Indtil videre har det været den samme unge pige, der går med hesten alle gange. Zoe er glad for hende. Så er der ridefyssen, som holder Zoe når de går, og det er hende der styrer det. Hun er desværre også en habil rytter, så deltager ofte i stævner, hvor hun jo så af gode grunde, ikke kan være der, når Zoe skal ride. Det er svært for Zoe. En gang var der en anden, som prøvede at tage kontakt, og ville være sød. Så startede vi helt forfra med skrig og skrål. Det gik ikke. De andre gange har en af de andre unge piger holdt Zoe, og den der har været der som ridefys, har holdt afstand til Zoe, så hun ikke har lagt mærke til hende. Det ville måske give mening for Zoe, at vi holdt fri de gange, så hun ikke får så mange dårlige oplevelser der. Men flere gode. Må vist tale med dem.

Forsætter vi?

Jeg tænker at vi forsætter lidt endnu, da det er svært at se en forbedring endnu. Zoe er dog blevet rigtig dygtig til at cykle på sin løbecykel, om det er en af grundende, kan jeg godt undre mig over. Så nu må vi se efter sommerferien, hun skal i hvert fald afsted.

Råd

Hvis i har nogle råd omkring heste, og hestetilvænning må i meget gerne skrive dem til mig, da jeg gerne vil høre alt hvad jeg kan gøre for den lille hestepige.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om børneflapper, hvor du også finder en rabatkode, så hop endelig over og læs med. Du kan også finde mit første indlæg om ridefyssen, hvor det var meget voldsomt for os alle.

Er du til YouTube, så kan du følge med i vores liv på vores vlogs, DIY’s og unboxing vidoer, jeg håber i vil kunne lide dem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i husket børneflapper til jeres børns tøj og ting?