Baby og børnetøj, hvad er godt?

Zoe til ride fys

Jeg har meldt Zoe til ride fys og det var første gang i dag.

Zoe har sine udfordringer, og for at støtte og hjælpe hende, har jeg valgt at give ride fys en chance. Det kan virkelig udvikle og træne hende. Så jeg håber at det kommer til at blive godt for hende.

Vi skal gå om onsdagen kl. 15-16, så det skal nok blive sjovt.

Vi kom i god tid i dag, så hun kunne se det hele an, kigge på hestene og få lidt at spise inden. Det gik meget godt. Hun var helt vild med at kigge på hestene, og ville gerne vise Haley hvor de var henne. Så sødt, der er nu ikke noget bedre end at have en søskende, også selvom der kan blive mange skænderier. Så er det helt klart det bedste jeg kunne give mine børn, hinanden. 😉

img_4838 img_4840

Da ride fyssen kom for at hente Zoe, blev hun som altid meget genert, men vi kom nemt ud til hesten, Dundee. Zoe fulgte pænt efter, og hørte hvad hun havde at sige til hende. Lige så snart vi skulle helt hen, gik hun dog i baglås, og ville ingenting. Efter et par minutter med at jeg hilste på hesten, satte jeg hende op, mod hendes vilje, og de to piger der styrede hesten tog over.

Så der stod jeg, Haley kiggende ud efter Zoe og Zoe skrigende meget voldsomt i vildende sky. Det var helt klart at hun var på udebane, kendte ikke pigerne og vidste ikke hvad der skulle ske. Hun havde ikke styr på sin krop og hvad der skulle ske. Ikke noget der virker for hende. Jeg kunne ikke rigtig hjælpe hende, og jeg fik af vide at det er meget normalt, at børn græder første gang. Men hold da op, de 5 runder skrigende med Zoe, går lige i hjertet på en mor. Jeg vidste at hun ikke havde smerter eller noget andet var galt, hun var “bare” usikker og bange da hun ikke havde kontrolen. Lille skat, jeg håber virkelig at det kommer til at blive bedre, gang efter gang.

img_4845

Zoe er den sejeste jeg kender, hun er en fighter, hun gør tingene når hun kan det. Nogle gange presser vi voksne omkring hende, og det er der hun kommer ud på dybt vand. Jeg ved hun kan, og at det kan styrke hende, så vi bliver ved.

Jeg har aldrig gået til ridning, eller haft den store interesse i heste, så det her er helt nyt for mig. Så hvis du kender nogle fif eller noget der bare er godt at vide, i forhold til ridning eller ride fys, så skriv endelig. Jeg vil så gerne, at dette bliver en god ting for Zoe.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om børnetøj, hvor du også kan få en rabat kode til at købe det, så tryk her.

Husk endelig også at hoppe over og kigge på vores YouTube vlogs og DIY’s. Jeg ville blive så glad hvis i også ville abonnere og like. 😉

2 kommentarer

  • Christina

    Hvor lyder det hyggeligt med ridning på programmet (siger den gamle og lidt nuværende hestepige). Kunne du måske få lov til at sidde på hesten sammen med Zoe indtil hun føler sig tryg ved hestene og ridning?!? Jeg har selv tilbage i mine unge dage være hjælpe/med-rytter for handicappede børn og det fungerer super godt. Jeg har også haft min datter med ude og ride på denne måde. Hun er så lidt af en fartbølle så hun blev ved med at sige til hesten at den skulle løbe hurtigere :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Tusind tak for dit gode råd. Det er da en rigtig god ide. Det må jeg prøve at høre dem om. Det ville nok være bedre, ja. Rigtig god ide.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby og børnetøj, hvad er godt?