IG Hygge 2018 og jeg er med til at planlægge den

Hvorfor virker sove medicinen, ikke?

Fredag den 13… Måske er hele årsagen datoen, fredag den 13. Vi havde en aftale på Slagelse Sygehus, igen, for at få undersøgt Zoes øre. Hun skulle have sove medicin, og derefter undersøges. Men Zoe faldt aldrig rigtig i søvn…

Ja, vi afleverede Haley i vuggestuen, og kørte mod Slagelse om morgenen. Zoe var vågen hele vejen derned, og vi havde en hyggelig tur, selvom Haley manglede ret meget, syntes Zoe. Men vi laver jo også al ting sammen, så kan godt forstå hende. Vi kom lidt tidligere, så vi havde noget tid at lege i.

Zoe kommer ind og der skal kigges i hendes øre først. De bliver suget for ørevoks, så der er helt ren og fin plads til undersøgelsen. Hun synes ikke det er det sjoveste, men tager det i stiv arm, og lægen får lov. Derefter kommer vi ind til ham igen, og Zoe skal have sove medicin i munden. Det vil hun bare ikke. Jeg ender med at tvinge min ene finger ind i kæben på hende, og han sprøjter medicinen ind. Så skulle der bare gå 15 minutter, og hun skulle sove…. Gab gab gab. ZZZzzzZZZzzzZZZ… Not so much.

 

Efter 30 minutter løber vi ud på gangen, for at se om jeg kan gøre hende træt. Vi løber lidt frem og tilbage, går ind og leger og tegner. Så går vi tilbage. Zoe ender med at ville ligge sådan skråt over mig. Og hun falder stille og roligt i søvn. Jeg prøver at ligge hende ned på sengen, men nej, det må jeg ikke. Hun vågner. Sådan gør vi nogle gange. Da hun virker til at sove, prøver jeg at bære hende med ud, og fortælle at hun sover hun. Det var nemlig aftalen, at jeg skulle hente dem. Men ret svært, når man har et barn hen over sig, og som vågner hver gang man bevæger på hende. Så ja, hun vågende igen. Ind igen og ligge på maven af mig, hun græder og vil ikke sove. Hun var rigtig træt, men kæmpede imod med alle kræfter.

Vi prøver i små 2 timer, hun falder ikke rigtig i søvn. Hver gang vi prøvede at putte noget mod hendes øre, græd hun og vågende mere op.

Til sidst gav de op. De havde ikke mere tid. Jeg foreslog om hun kunne få mere medicin, men nej. Så vi måtte køre hele den lange 1 times tur hjem igen. Aftalen er nu, at vi bliver indkaldt til Køge Sygehus hvor Zoe skal i fuld narkose for at de kan lave den undersøgelse. Øv. Hun skal have tjekket hendes hørelse. Alle de undersøgelser de har lavet, har vist at hun hører fint på højre øre, men de kan ikke måle noget på venstre. De ved ikke hvorfor. Så måske hun skal have høre apparat, måske ikke. Så nu skal vi vente på en tid på Køge, og en ny tid på Slagelse, for at få resultatet.

Så rigtig meget øv. Helt forgæves var vores tur i fredags. Zoe reagere kraftigt på lægebesøget, men naturligt, og vi fandt ikke ud af noget. Så vi venter nu spændt på at komme afsted igen.

Knus Nadia

Ja, hvis du kender til disse sygehus besøg, og hvor voldsomme de kan være for børn, så kom endelig med gode erfaringer. Vi plejer altid at lave noget bagefter. Denne gang tog vi i Toy’r’us og skulle finde noget til vores nye “pool”.

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om min deltagelse i planlægningen af IGhygge 2018, så kan du finde det her på bloggen.

Jeg kommer også til at uploade en vlog omkring vores tur her på sygehuset, men du kan også finde andre vlogs på Nadia Witt på YouTube. Hvis du vil se vores DIY’s eller unboxing videoer, kan du også finde dem .

Tak fordi i læste med,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IG Hygge 2018 og jeg er med til at planlægge den