Dagene med journalist og fotograf

En smuttur til Jylland

Vi pakkede de vigtigste ting i torsdag efter lægebesøg, og drog hele vejen til Give. Vi havde booket et par overnatninger på en bondegårdsferie, Skandihest.

img_5263 img_1241 img_1244

Det er jo ingen hemmelighed, at Zoe er begyndt til ride fys, hvis i har læst mit tidligere indlæg. Jeg tænkte, at når vi nu alligevel skulle overnatte et sted, kunne vi jo ligeså godt, finde et sted der kunne være godt for hende samtidig.

Skandihest er en dejlig gård, med masser af overskud, plads, sjov og muligheder.

Vi ankom lidt sent, da der var uheld på motorvejen, så turen tog lige en time mere end beregnet. Lige da jeg havde parkere, kom Lars gående imod os. Han tog dejligt imod os, og viste os rundt på hele stedet. Der var tid til at pigerne kunne lege og kigge alle steder, og det var bare så dejligt gæstfrit. Efter en dejlig rundtur, tømte vi bilen, og fik pakket ud, så vi kunne komme på hoved i seng og være friske til næste dag.

img_1249 img_1252

Vi brugte dagen i Legoland, men det skriver jeg meget mere om i næste indlæg.

Efter en super lang og god dag i Legoland, kom vi tilbage og brugte en dejlig tid udenfor på grunden. Det hele skulle prøves og ses. Dyrene, de har heste, kaniner, høns, katte og en hund. Lige noget for mine piger. Især hunden, Billy, blev de rigtig glade for, specielt Zoe, hun kaldte den Bibi hele tiden, og løb rundt med ham. Lige noget der gik i hjertet på mig, når jeg ved hvor bange og reserveret hun er overfor dyr normalt.

img_1289 img_1295 img_1300 img_1305 img_5414 img_1313 img_1317

Vi hoppede på hoved i seng, og blev klar til at tage hjem efter en sidste tur i Legoland.

Sidste dag fik pigerne hver en ridetur på en af deres heste, Patriot. Så fedt at de sætter tid af til at give gæsterne en så personlig og dejlig oplevelse. Piger havde det simpelthen så skønt.

img_1321 img_1323 p4280013 p4280010 p4280006

Inden vi kørte tilbød de en kop te, mens vi talte og pigerne legede.

Vi skal helt klart tilbage igen.

Så hvis du mangle et sted at overnatte med familien i nærheden af Billund, så er Skandihest helt klart en god mulighed.

img_5420

Knus Nadia

Husk at du kan læse mit sidste indlæg her.

Hvis du vil se med fra vores ferie kommer vores vlog op på YouTube. Vi laver jo også DIY’s, hvis du mangler noget inspiration til aktiviteter med dine børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagene med journalist og fotograf