Gæst i 55 minutter - Starring Nadia Witt

Aftensmad om sommeren

De sidste måneder har aftensmaden i vores hus været en by i Rusland. 😉 Jeg tror at det er varmen, eller også spiser vi bare for meget om eftermiddagen, til at der er plads i vores maver når vi rammer aftensmadstid. 😉 De gange jeg har lavet mad, der tager tid og er virkelig lækkert, gider ingen spise noget. Så jeg er pt gået i stå med at lave aftensmad om sommeren.

Det er meget forskelligt dag for dag, men som udgangspunk bliver der ikke spist noget. Pølser gider de som reglen spise noget af, men ikke meget. Frugt ryger altid ned. Det samme gør is. Men det er der jo ikke meget næring i efter en hel dag. Koldskål gider de ikke rigtig lige nu, det plejede ellers at være en god sikker vinder for alle.

Men hvordan skal jeg dog få alt det varieret mad i dem? Altså de spiser god frokost og masser af den som reglen. Det samme gælder morgenmad. De elsker også at spise i løbet af dagen hele tiden, små ting. Så de kan nok bare ikke have mere mad i maven, eller?

Men jeg vil bare så gerne have at de får noget ordentlig mad. Jeg gider godt nok heller ikke selv spise særlig meget. Jeg tænker at det er varmen. Det hele bliver nok normalt igen når vi rammer efteråret og det bliver lidt mindre varmt. Godt nok elsker jeg sommeren og denne varme, så jeg håber den bliver længe. Det er vel også en god slankekur, eller? 😉 Jeg synes godt nok ikke at den mor mave er blevet mindre desværre. Æv.

Knus Nadia

Har i nogle gode ideer til at få spist denne sommer?

I mit sidste indlæg skrev jeg om vores tur i Radio 24 syv, hvis du vil læse om hvordan det er at være med i et radioprogram.

Du kan også følge med i vores liv på YouTube, hvor jeg vlogger om vores liv som solomor til to donorbørn.

2 kommentarer

  • anne dehlendorff

    Hej Nadia
    Jeg tænkte om det kunne være en ide og lave pitabrød, hvor dine piger selv kan sammensætte det de vil have i?Det kunne også gøres med pastasalat.

    HilsenAnne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Hej Anne
      Tusind tak skal du have. Det er en rigtig godt ide.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæst i 55 minutter - Starring Nadia Witt