Hospitals besøg - der er godt nok mange af dem efterhånden

Har i husket børneflapper til jeres børns tøj og ting?

Kender du det at du står og leder efter dit barns tøj eller legetøj nede i vuggestuen eller børnehaven? Har dit barn tabt sin sut, sin bamse eller noget andet helt specielt når i er ude?

Ja, så er børneflapper din redning. Det er den i hvert fald for os. 😉 Med børneflapper kan du sætte navn og evt telefon nummer på jeres ting, så det er nemmere at kende igen, samt muligt at få tilbage hvis andre finder det. Det er bare en WIN WIN.

Jeg er så heldig at have en kode til børneflapper, som giver jer 20% på mærkerne, hvis i skynder jer over at bestille nogle. 😉 Koden er Nadia20%

Det er så smart at du kan skrive lige hvad du vil, navn og efternavn samt telefon nummer, hvis det er det du helst vil. Man kan også skrive flere navne på, hvis man har dele ting. 😉 Der er såmænd et logo, som støtter en god sag. DU kan støtte børnecancer fonden, ved at bruge det logo og på den måde går 5 kr til børnecancer fonden. Det er jo helt perfekt. Du får et sejt mærke, og børnecancer fonden får 5 kr.

Der er selvfølgelig også andre logoer, lige noget til de søde prinsesser, de seje ridder, de dyreglade, sportstyperne og dem der er helt med på noderne med elektronik. 😉 Her er vi glade for dukken, mobiltelefonen og enhjørningen. 😉

Jeg håber at i vil hjælpe andre pædagoger som mig, med at kunne finde jeres børns ting, nemmere ved at give et mærke på, som gør at alle hurtigt og nemt, kan se hvem tingene tilhøre. Det hjælper ikke kun jer som forældre, men også dem der passer jeres børn, da de er sammen hele dagen, der er mange børn og virkelig meget tøj og legetøj, som alle pædagoger bruge tid på at finde rundt i. Så skynd jer at få bestilt.

De er super holdbare, falder ikke nemt af, og sidder fast på alt. Så smart. Jeg elsker dem. 😉

Knus Nadia

Husk koden er Nadia20% og kan bruges på borneflapper.dk

I må endelig skrive hvad i synes om børneflapper. Jeg er også nysgerrig på om i køber nogle. Så skriv endelig. 😉

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om vores hospitaltsture, så kan du finde dem her. 🙂

Hvis du derimod er mere til YouTube, kan du finde vlogs, DIY’s og unboxing videoer. Så hop over og kig med hos os der. Vi vil også elske at få et like og hvis du abonere på vores to kanaler. 😉 Tak på forhånd. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hospitals besøg - der er godt nok mange af dem efterhånden