Er jeg god nok som mor?

Ny Facebook side omkring Zoe…

Hey alle sammen

Som skrevet i mit sidste indlæg, har jeg været meget stille her de sidst par måneder, men det betyder ikke, at der ikke er sket en hel masse. 😉

Jeg har oprettet en helt ny Facebook side. Det har jeg godt, da Zoe fylder meget i mit hovedet, og der er mange tanker og bekymringer omkring hende. Dette kan jeg umuligt, være den eneste forælder der sidder med. Så derfor har jeg lavet siden, for at kunne dele ting omkring Zoe der. Hvordan det er, at have en datter med en yderst sjælden kromosom fejl, samt andre unavngivet diagnoser. Samtidig med at der også er en lillesøster i familien.

Jeg håber i vil hoppe over og følge med der også, da der vil komme til at være mere om Zoe derovre.

Så til alle jer der også vil følge med derovre også, tusind tak skal i have.

Knus Nadia

I kan finde siden her Zoe – et liv med en sjælden kromosom fejl 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg god nok som mor?