Sommerferie om to dage - alene med to børn i 4,5 uge - yes

Zoe skal i børnehave

Zoe er 3,5 år gammel. Hun går i vuggestue, og har gjort det siden hun var 8 måneder gammel. Så snart i 3 år har hun gået i den samme vuggestue. Hun har nu fået plads i en børnehave efter vores ferie. Så Zoe skal i børnehave.

Ja, Zoe er gammel til stadig at gå i vuggestue, men det har været det rigtige for Zoe indtil nu. Det ville ikke være det rigtige for hende, at have rykket med hendes venner for et års tid siden.

Zoe har fået plads i en basis gruppen i en anden børnehave i vores kommune. Ja, BASIS gruppe. Zoe skal gå på en stue med 6 børn ialt og der er 4 voksne. Jeg håber at det vil være det rigtig for Zoe.

Zoe knytter sig rigtig meget til sin voksen. Den første Zoe knyttede sig til var Monika, som kørte hende ind, og var så hjertevarm og vidunderlig. Zoe har virkelig hold af hende. Det var altid nemt at aflever Zoe, når hun var på arbejde, og jeg vidste altid at Zoe havde en god dag. Senere kom hun i storgruppen, hvor Cecilie har haft hende. Zoe snakker dagligt om Cecilie, hun kalder hende Ci, så kært. Nævner hende flere gange om dagen. Det har virkelig været et dejligt venskab for Zoe. Det er altid noget, at Haley stadig går i vuggestuen, så det er ikke farvel for altid. Heldigvis.

Nu glæder fremtiden. Børnehaven. Hendes nye voksen hedder Sofie, og jeg glæder mig til at se deres venskab blomstre. Derudover håber jeg at hun kommer til at få nogle rigtig gode venner i hendes gruppe, som hun kan danne relationer med, og som vil kunne forstå Zoe og hendes måde at tale på. Elsker min lille, store trold. Dejlige pige.

Jeg har dog mange tanker omkring det at mit barn skal begynde i børnehave. Det er stort, og det er stort for alle forældre. Min lille pige. Den er stor, der er mange børn og en kæmpe legeplads. Hvordan vil hun klare det. Jeg er ikke i tvivl. Hun vil klare det godt, men jeg skal lige tage mig sammen. Det er stort for mig. Indtil nu har vi jo bare gået i vuggestue. 😉

I morgen har hun sidste dag i vuggestuen. Vi har lavet nogle dejlige og lækre poser klar med figenstænger, rosiner og kiks, som hun skal dele ud. Vi har også købt en gave til alle de voksne i vuggestuen, som hun glæder sig meget til at give. Hun siger at jeg er julemanden, da det jo er ham der giver gaver, skøre pige. 😉

Jeg kommer til at skrive et indlæg om vores start i børnehave efter noget tid, så Stay tuned. 😉

Knus Nadia

Jeg har skrevet om vores sommerferie som begynder nu. Jeg holder ferie med mine piger alene, i ca 4,5 uge, og jeg glæder mig.

På YouTube laver jeg vlogs, om vore liv og oplevelser. Du kan også finde DIY’s og unboxing videoer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie om to dage - alene med to børn i 4,5 uge - yes