Spejderlejr med to små piger

Nye venskaber over YouTube

Jeg har været YouTuber siden februar 2015. Jeg har uploaded minimum én video om ugen, men ofte to videoer om ugen. Hver december har jeg lavet dagelige vlogs.

Jeg elsker at jeg kan finde hele mine pigers liv online, og de altid kan komme ind og se det. Så lige meget hvad der sker, kan de altid finde det.

Jeg er blevet inspireret af mange amerikanske YouTubere, som er meget store. De hjalp mig igennem en lang, svær, hård og kedelig graviditet med Zoe, da jeg var meget bundet til sengen. Her blev YouTube min redning. Disse YouTubere inspirerede mig, gav mig gode oplevelser og mod på selv at prøve.

Så jeg valgte selv at starte på efter Zoe blev født.

Siden har jeg også fundet danske YouTubere som jeg følger, sidst en meget lokal pige, som ligesom mig vlogger og ligger videoer op fra hendes liv. Det sjove var, at hun også kommer herfra, komme de samme steder som mig, deler mange interesser som mig. Selv vores navn er det samme. Ret sjovt. Hende mødte vi tilfældigt på Rostorv her i sommer, og faldt i snak. Vi aftalte at mødes en dag.

I dag var dagen. Hun og hendes søde datter kom hjem til os i formiddags og vi hyggede hele dagen. De tre piger legede, badede og hyggede sig. Imens havde Nadia og jeg mulighed for, at tale sammen. Det var sjovt og hyggeligt. Hun fortalte mange spændende ting om YouTube, som jeg aldrig havde overvejet. Selvom jeg efterhånden er gammel i gårde på YouTube, er jeg jo ikke stor. Jeg har mine gode trofaste følgere, men der er os selv der primært ser vores videoer. 😉

Vi hyggede rigtig meget, og har aftalt at gentage succesen igen en anden gang. 😉 Det gælder vi os allerede rigtig meget til. 😉

Jeg synes at det er fedt, at YouTube kan give venskaber og oplevelser for os og andre. Jeg håber på mange flere af den slags.

Og hvor er det fedt, at hun gerne ville mødes med os. Mig, der stoppede hende midt på Rostorv, og sagde, hey, jeg har da set dig på YouTube. Tænk at hun ville mødes med mig. En følger, en ukendt og helt almindelig kvinde. 😉 Så fedt. Og fedt, at det kan give en nyt venskab for mig og pigerne. 😉

Tak til YouTube.

Knus Nadia

Du kan finde mig her på YouTube hvis du har lyst. Jeg vlogger og laver kreative ting. Der er massere af videoer. 😉 Jeg håber du finder noget du kan lide. Giv mig endelig et like og det ville da også være dejligt, hvis du havde lyst til at abonnere på mine to kanaler. 😉 På forhånd TAK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spejderlejr med to små piger