Zoe i narkose

Guldtuben er på min bucket list

Guldtuben er jo i denne weekend. GULDTUBEN. Det er jo de danske YouTubereres Oscars. Jeg elsker film og skuespil, og har altid gjort det. Jeg ser hvert år The Oscars, og synes at det er fuldstændigt fantastisk. For ca. 4 år siden opdagede jeg hele den verden YouTube har. Derfor er Guldtuben kommet på min Bucket list.

Da jeg var gravid med min første datter, var jeg en del sengeliggende i sidste del af graviditeten. Der havde jeg min iPad, hvor YouTube blev min gode ven. Jeg faldt tilfældigt over nogle af de mest positive og sjove vloggere fra USA, som lavede de bedste vlogs.

Dette tændte en ild i mig. Jeg ville også være en del af YouTube, og vlogge om vores liv. Vi er jo en solomor familie med mor og to piger lavet med donorsæd. Dette har jeg ikke mødt andre der vlogger omkring på YouTube, og da jeg selv kunne have haft brugt min viden jeg har nu, dengang, tænker jeg, at andre kan bruge mine erfaringer og vlogs til noget. Jeg vloggede under mine sidste graviditet, samt hele processen om at blive gravid. Jeg deler vores liv, oplevelser, udfordringer og andre sjove ting vi laver.

Mine vlogs er på engelsk da, jeg ønsker at ramme et bredere publikum, så mit budskab omkring livet som solomor til donorbørn, kommer længere ud end Danmarks grænser. Der er stadig lande hvor det ikke er en mulighed. Derud over har jeg også valgt at gøre mine børn tosprogede, så når vi har kameraet frem, snakker vi engelsk. Pigerne forstår det, og kan sagtens håndtere at både dansk og engelsk er en del af vores liv. 😉

Jeg laver også kreative videor med al ting fra DIY’s, mad opskrifter, ansigtsmaling og andre børnevenlige aktiviteter. Jeg har altid elsket at lave kreative ting med mine piger. Pigerne ved også med det samme, når vi skal optage en ny video, hvor de skal sidde, hvordan de skal gøre og de kigger så flot ind i kameraet og siger hej og hvad der ellers skal gøres.

Derfor er Guldtuben også kommet ind i mit liv. Det er jo en prisuddeling til YouTubere and andre influencere i Danmark. Det kunne være så fedt at komme derind. Til at starte med bare som publikum, men jeg må da indrømme at en drøm ville være at blive nomineret til en pris. Det ville da være for vildt. Jeg har efterhånden været en YouTuber over 3,5 år, og har snart fået ret meget blod på tanden til mange nye og sjove ideer til videoer, der skal komme i fremtiden. Det er et så sjovt medie, da det jo er mig selv der kan bestemme, filme og redigere mine videoer.

Så jeg håber jeg kan sige om nogle år, at jeg skal med til Guldtuben. Det ville være for fedt, og især hvis jeg kan have mine piger med, som jo er opvokset på og med YouTube. 😉 De har fået filmet hele deres liv, og det kan findes på YouTube.

Så held og lykke til alle de nominere i weekenden til Guldtuben. Jeg håber i får en fantastik aften.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg omkring Zoes narkose, så kan du finde den her på bloggen. Jeg har også vlogget det, og det kan selvfølgelig findes på YouTube kanalen Nadia Witt, men hvis du vil finde nogle af mine kreative videoer, skal du over på kanalen Nadia Witt Creates.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoe i narkose