Skal dukker være små mennesker eller overnaturlige små figurer?

Spejderlejr med to små piger

Jeg har været Grøn pigespejder siden 1991, så det ligger naturligt for mig at bruge en uge af min sommerferie på spejderlejr.

I år var så året, hvor vi alle tre skulle prøve at være afsted. 😉

Vi havde i år regionslejr, der hvor vi går, så vi var rigtig mange forskellige grupper der skulle afsted. Så det blev en stor lejr, og derfor valgte jeg, at mine piger skulle have denne unikke oplevelse. Vi skulle til Næsbycentret nede ved Glumsø.

Vi tog afsted lørdag efter frokost og kom hjem tirsdag om eftermiddagen. Vi valgte en halv lejr, og det var også rigeligt. Vi fik massere af oplevelser og var dejligt brugte, trætte og glade da vi kom hjem.

Vi skulle sove i telt, det samme telt jeg fik af min mor, da jeg var omkring 12 år gammel. Det fungere fint, men næste gang, skal vi have et andet og større telt. Det er for besværligt, med så lidt plads, og når jeg skal gøre det hele for tre mennesker. Så vi må finde et dejligt stort telt til næste år. ;)Men pigerne elskede at få lov til at sove i telt, kunne være udenfor hele tiden.

Og de har aldrig været så beskidte før i deres liv. De kommer jo i bad hver aften efter aftensmaden, så det skulle da også lige prøves at springe aftenbadene over. 😉

Vi slog teltet op den første eftermiddag, og hyggede resten af dagen med en anden pige og alle spejderne. Der var plads til leg og hygge. Haley var så uheldig at sætte foden oven på en bi eller hveps, som gjorde ret ondt på hende alle dagene, desværre. Men hun var mega sej, og klarede det flot.

Om søndagen havde vi nogle forskellige aktiviteter hvor vi lavede en insekt støvsuger og nogle bivoks lys. Alt sammen sjovt at prøve. Om eftermiddagen var der disco for yngste. Zoe var med fra start, hvor vi lavede nogle fine pynteting og hun blev sminket. Haley blev vækket og kom med ned og dansende. Zoe var ret vild med den unge dreng der var DJ, han er vel ca 10 år gammel. Zoe kiggede på ham hele tiden, og lavede de sjoveste ansigter, men hun dansede. Lille pige der flirter. Det skal nok blive sjovt, når hun bliver ældre. 🙂 Der var også stort lejrbål om aftenen, hvor Haley var klar til at gå op og optræde med en lille sang.

Mandagen gik med afslapning og leg. Jeg fik desværre migræne, og var ikke til særligt meget. Og til alt uheld, regnede det ret meget og gjorde også dagen lidt mere anderledes, når man nu er i telt i regnvejr.

Vi pakkede alt ned om tirsdagen, og kørte hjem ved middagstid efter vi havde været til en gudstjeneste. Pigerens første nadver midt ude på en dejlig græsplæne ved en dejlig sø.

Alt i alt havde vi en super dejlig lejr. Jeg må dog sige, at det er meget hårdere at være på lejr, når man har små børn med, i forhold til da jeg var leder. Haley nød det hele. Havde en fest, og elskede alle oplevelserne. Zoe havde det dejligt, men det var helt klart sværere for hende at slappe af, og have overskud hele tiden. 😉

Knus Nadia

Tak fordi du læste med. Hvis du også har lyst til at prøve spejderlivet af med dine børn, så spring ud i det. Det er en kæmpe oplevelse, og der er rigtig meget for børn og deres udvikling.

Jeg har lavet en lille vlog fra vores lejr. Du kan finde den her.

https://www.youtube.com/watch?v=IgRr4VzlYOE&list=UUUCLUt0qu9eza0ugN584kuQ&index=1

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal dukker være små mennesker eller overnaturlige små figurer?