Sommerhus med to små børn

Hoverboard Joy ride

Jeg valgte sidste jul, at give mig selv en julegave. Et hoverboard.

Og jeg elsker detimg_4034

Der er mange der har sagt: Kommer du til at bruge det? Var det ikke dyrt? Hvorfor det?

Og en masse spørgsmål i den dyr. Men jeg elsker det. Jeg kunne helt sikkert bruge det meget mere end jeg gør, men vores hus er ikke så stort, så det giver lidt begræsninger, og jeg har heller ikke prøvet det udenfor der hjemme endnu.

Men nu har jeg gjort det. Jeg tog det med i sommerhus, hvor der er en super god vej, lige udenfor døren, som jeg kan køre på, når pigerne sover. Helt perfekt. Jeg elsker det. Det er så sjovt, ret koldt, lige pt, når jeg får fart på, men virkelig sjovt. Jeg skal øve mig, så jeg kan køre med klapvognen, hvilket jeg ikke helt tør endnu, da den jo også har hjul. Så jeg skal helt klart ud mere mens vi er her.

img_4024Jeg glæder mig allerede til sommer, der skal vi så meget ud og køre med det. Jeg må da også se om jeg ikke ligefrem kan blive god til det. 😉

Jeg styrer nu egentligt meget godt. Jeg har fundet ud af det helt basale, kører frem og tilbage, dreje rundt og det er vist også lige det. 😉

Jeg valgte at købe et hoverboard der var på tilbud, uden at vide noget om det, eller hvad jeg skulle kigge efter. Jeg er dog kun blevet positiv overrasket. Det er super godt, nemt at køre på. Det larmer dog en del, når det tændes, da der er en stemme der fortæller noget. Ellers er det bare super.

img_1070

Så hvis du ikke allerede har et hoverboard, så hop ind og køb et. Det er sjovt, og man har jo kun det sjov, man selv laver. 😉 Jeg fik en super service. Jeg modtog mit nye hoverboard kort tid efter jeg bestilte det, og det var klar til brug. Så hvis du er på udkig efter et, så hop over på lesara.dk og se om du ikke kan finde et hoverboard, som du kan lide.

Der kommer en lille film på min YouTube kanal hvor jeg kører rundt på hoverboardet. Det kommer i morgen, onsdag. Her er filmen.

Hilsen Nadia

1 kommentar

  • Nadia Witt

    Det er sjovt. Jeg elsker mit hoverboard. Hvis du overvejer at købe et, så gør det. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus med to små børn