Easter basket - eller påske kurv

Pigerne har en halvbror

I går skete noget, som jeg har glædet mig til i rigtig lang tid.

Da Zoe var omkring 6 måneder, fandt jeg ud af at hun har en bror på Sjælland, som har samme donor. Det var så vildt at finde ud af. Jeg håber stadig på at flere søskende kommer frem. Hendes brors  mor og jeg har skrevet sammen mange gange, også om at mødes. Det er bare aldrig blevet til noget, før i går. 😉

Haley, Zoe og Hubert

Haley, Zoe og Hubert

Zoe og Haley har en “storebror” på 6,5 år, som simpelthen er den dejligeste dreng. De kom hjem til os i går morges og efter at have kigget hinanden lidt an, legede de sammen som om de havde kendt hinanden hele livet. Zoe er altid meget genert først, men hun tøede hurtigt op. Haley charmede sig med det samme ind på ham og hans mor.

img_4375 img_4389 img_4395

Det var den mest varme, dejlige og perfekte følelse. Jeg har som nogen ved, valgt ukendt donor, til pigerne. Så de kommer ikke til at kunne tage kontakt til donoren, når de bliver 18 år. De har kun få informationer fra mig. Derfor har det været vigtigt for mig, at finde andre børn med samme donor, så de på den måde kan finde noget ophav, nogle fællestræk og måske bare synes mor er dum sammen med en der forstår dem. Derfor var det med ro i maven, at jeg sagde farvel i går, og vi ses igen. Jeg glæder mig så meget til at vi skal ses igen, og forhåbentligt mange gange i fremtiden.

Det aller sjoveste var at se hvor meget at han og Zoe lignede hinanden. De har rigtig mange fællestræk og er bare meget ens. Ret sjovt at se, ens barn ligne en andens barn. Jeg håber virkelig at de tre vil kunne spare og bruge hinanden i fremtiden, og måske kunne får stillet nogle spørgsmål, som kun de kan komme på og svare på.

Tusind tak til hans mor også for at tage kontakt, og de mange gode vi snakke vi har haft indtil nu. Jeg glæder mig til at lære jer begge to meget bedre at kende.

Knus Nadia

Husk at du kan læse mine tidligere indlæg her. Sidste men ikke mindst husk at følge med på vores to YouTube kanaler med vlogs og DIY’s.

1 kommentar

  • Nadia Witt

    Vi er stolte af vores familie, både med og uden halv søskende. Verdens bedste donorbørn.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter basket - eller påske kurv