Går du med tanker omkring at blive solomor?

SKO – hold da op, jeg er jo blevet fattig

Ja, sko. Hvad gør man lige med dem?

Jeg kan jo passe mine sko år efter år, og det er kun når de er slidt, at jeg skal have nye. Men mine piger, hold da op, det er jo godt nok en jungle og jeg bliver jo helt fattig.

Haley har jeg været heldig, at finde sko på tilbud til. Hun kan godt bruge de fleste sko, men bruger dog altid meget fast hælkappe, da hun er hypermobil, og jeg har længe købt sko hos Gode sko. Jeg har dog det seneste år, kigget andre steder også til hende.

Zoe har siden hendes første sko, fået fra Gode sko. Der har vi efterhånden fået en super god tilknytning og service, og de kan genkende barnets behov. Det er fedt, da det ofte kan være svært som forældre, at vide hvad der er det rigtige i forhold til fodtøj. Det er lidt af en jungle.

Zoe er hypermobil og ret platfod. Gode sko er en special-shop med sandaler, sko og støvler med ekstra støtte til børnefødder. De samarbejder med fagfolk som fysioterapeuter, børnelæger, ergoterapeuter, så de kan hjælpe og vejlede dig til de helt rigtige sko til dine børn.

Dårligt billede, men det var lige en film jeg prøvede at få et godt billede af pigerne sko fra. Jeg finder nogle bedre billeder, så i kan se hvor fine de er, trods de særlige behov.

Jeg er så glad for den service jeg har fået år efter år, og Zoe har efterhånden haft mange sko derfra. Vi har været kæmpe fan af Babybotte, men hun er snart for stor til dem, og så skal vi igang med at finde nye mærker hos dem. Det bliver spændende, men også lidt udfordrede for moren her. 😉

Men hvis du har et barn som er hypermobil eller platfod. Så er Gode sko helt klart stedet for dig. Det er der du kan finde sko med ekstra hård hælkappe, sko med ekstra støtte og alt andet dit barn kan have brug for.

Det kan desværre ikke findes i de billige butikker eller i supermarkederne. Det ville ellers være dejlige nemt og billigt. Men  nej, gode sko kræver et smut forbi Gode sko. Så skynd dig ind og find dit barns næste par sko. 😉 Gør dig selv den tjeneste at klikke lige her, så kommer du ind på deres hjemme side lige det du søger. 

Knus Nadia

Jeg skriver om de sko Zoe har har og dem vi har. De er de bedste til børn med lidt brede fødder og hvis de er platfodet og hypermobile. Så glæd dig, det kommer. 😉

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går du med tanker omkring at blive solomor?