Børne solcreme er godt nok en jungle

IG Hygge 2018 og jeg er med til at planlægge den

Jeg elsker jo Instagram, og det er et af de sociale medier jeg bruger allermest tid på. Jeg elsker det. Det er så insprirende at følge med hos dem jeg kender, men også dem jeg ikke kender. Jeg føler dog efterhånden at jeg kender rigtig mange af dem jeg følger, da de jo deler ting fra deres liv, og jeg sidder troligt hver dag og kigger med. Så jeg skrev simpelthen til en af dem jeg følger, og spurgte om vi ikke skulle planlægge det.

Og til mit held sagde hun JA. 😉

Så dejligt. Jeg har ikke mange følgere, og de fleste er dem jeg kender fra gamle dage. Derfor kan det være svært for mig som lille IG’er at stable sådan et arrangement på benene og få nogle til at komme. Jeg har ikke en stor nok følger skare til at der ville komme særlig mange. Derfor tænkte jeg at jeg skulle mig sammen med dem jeg ser op til og følger. 😉

Så jeg kan stolt sige at jeg er med til at planlægge en IG Hygge den 8. september på Sjælland. Vi er fire kvinder, 3 jeg har fulgt længe og en jeg ikke kendte. Det er en af grundene til at jeg elsker IG. Der er så mange, men alligevel så få. Heldigvis ville de gerne have mig ind i gruppen. 😉 Ej, bare for sjov. Selvfølgelig ville de gerne have mig med.

Så SAVE the date. Lørdag den 8. september.

Sidste år var jeg afsted med pigerne, vi så en masse IG’ere som jeg har fulgt med hos længe, fik en god dag samt en masse spændende goddies. 😉

Her er lige et par billeder fra sidste år.

Jeg håber i vil være med til denne IG Hygge. Det kunne være så sjovt at møde jer.

Knus Nadia

Jeg har skrevet et indlæg om solcreme her i sommervarmen, det er noget af en jungle.

I kan hoppe over på YouTube og se med på vores vlogs, unboxing videoer og DIY’s.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børne solcreme er godt nok en jungle