Aftensmad om sommeren

Børne solcreme er godt nok en jungle

Som mor til to børn så går vi igennem ret meget solcreme denne sommer. 😉 Sommeren har jo virkelig været god i år, og begyndte tidligt. Derfor bliver begge piger jo også smurt ind i solcreme flere gange om dagen. Men jeg synes at det er lidt af en jungle, at finde ud af hvilken en er god.

Jeg er godt nok ret dårlig til selv at huske den der solcreme. Men pigerne har det altid på. Zoe var jo ca et halv år første sommer, og der var vi også i Tyrkiet. Jeg besluttede mig dengang for at købe Rudolph Sun Kids, og har været så glad for den lige siden. Den har virket lige som den skulle. Den er dejlig tynd og nem at smøre ud. Den fedter ikke. Jeg har to minusser ved den, og det er at den farver tøjet, især det lyse (som vi har meget af) og den lugter ikke super godt, hvis du søger mig og mine piger. Ellers har jeg været fuldt ud tilfreds med den, og jeg har købt den lige siden. 3 år efterhånden, og den er med os hele sommeren. 😉

Haley bliver snart to år og er en rigtig spradebasse. Hun elsker at lege med vand, og blive beskidt, så hun får hurtigt mange gange solcreme på i løbet af en dag. 😉 Derfor gik jeg på udkig efter en ny sol creme til at kunne smøre på hende hurtigt og nemt, når hun leger ude i haven. Jeg fandt Riemann P20, som jeg købte på spray. Den er dejlig tynd og flydende, som gør det super nemt, lige at fange hende og spraye, og så er hun videre i legen.

Så nu kører vi to forskellige. Rudolph Sun Kids om morgen inden vi skal ud, og hvis vi er indenfor og Riemann P20 når vi er på farten eller ude i haven. Det fungere så godt for os. Jeg er så glad for dem begge to.

Så vi er klar til solen bare kan blive ved med at skinne hele sommeren. 😉

Så kom sommer bliv endelig. Vi har først ferie om flere uger. Heldigvis kan man nyde sommeren i weekender og efter arbejde. Elsker de lange dage, men masser af varme, sol, og sjove lege.

Knus Nadia

Skriv endelig hvilke erfaringer i har med solcreme til børn. Det kan jo være at i lige har den helt perfekte.

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om hvor svært det er at spise aftensmad i denne dejlige sommer varme, så hop endelig over og læs med. Måske du har en god og nem sommer opskrift jeg kan prøve. 😉

På YouTube laver jeg vlogs fra vores liv som solomor familie med donorbørn, samt unboxing vidoer og DIY’s.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad om sommeren