Legoland med ledsagerkort

Bade legetøj eller sæbe til børn?

Her i familien kommer alle i bad hver aften. Det er vores ritual, vores måde at slutte dagen af på, en god måde at blive ren på. 😉img_5582

Det sker selvfølgelig at vi kommer i bad om morgen i stedet for, hvis klokken er blevet for mange, eller vi ikke har været hjemme, men det sker godt nok ikke ofte.

Vi elsker bad, og pigerne har altid en masse legetøj at lege med dernede i deres lille badekar. Jeg købte tilbage i februar noget bade frizz i Normal, som de desværre ikke har en en normal vare, men derimod en spotvare. Pigerne elskede den, da den farvede vandet.

Jeg har derfor ledt og ledt efter noget der både er sjovt for dem, men ikke indeholder alt for meget dårligt for dem samtidig. 😉

Jeg faldt over produkterne Tinti fra Tyskland, og de er godt nok sjove. Indtil videre har vi 3 forskellige slags ting, men vi kommer helt klart til at købe flere. Jeg fandt det i Kære Børn. Det er bare sjovt. Men jeg kan ikke bestemme mig. Er det sæbe eller legetøj. Måske er det begge dele. Lige meget hvad, så er pigerne vilde med det, og det er det vigtigste.

img_5579

Vi har prøvet de tre ting jeg købte, og de er alle et hit. Så skønt. 😉

Vi har købt en grøn sæbe på tube, som man kan gøre kroppen grøn med først, og så vaske det af bagefter. Vi prøvede nogle tabelletter som farver alt badevandet i enten rød, blå eller gul. Det sidste vi købte var sæbe der er lige som modellervoks, sæben bliver blød i det varme vand, så man kan lege med det, men man vasker sig. Alle ting sjove, også at bruge sammen.

img_5584 img_5590

Knus Nadia

Du kan læse mit sidste indlæg om vores tur til Legoland her.

Vi er også på YouTube med vlogs og DIY’s, hvis du har tid og lyst til at lære os lidt bedre at kende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legoland med ledsagerkort