Sankt Hans aften med bål

Gæst i 55 minutter – Starring Nadia Witt

Jeg blev ringet op mandag fra Radio 24syv. Der er jo rigtig meget fokus på solomødre i øjeblikket, især at vi kvinder bliver yngre og yngre i forhold til hvornår vi får vores donorbørn. Det ville gerne have mig med i programmet 55 minutter tirsdag, hvor der ville være fokus på emnet. Jeg takkede lyn hurtigt ja tak. Jeg synes at det er så fedt, at få lov til at dele min historie. Så jeg var gæst i deres studie, de andre der medvirker var over telefon eller noget der var blevet optaget tidligere.

Men fedt at sidde med høre telefoner og tale ind i en mikrofon. Jeg fik taget nogle billeder af vores oplevelse, og pigerne var friske på det hele.

Værten Tinne Hjersing Knudsen var super flink, og var god til at stille spørgsmål og få mig med på hvad der skete. Super professionel og dygtig.

En ting er at have sine børn med i et studie. Det gik så fint. Pigerne startede ud med at spise der Happy Meal og se iPad i lang tid. Derefter blev pigerne mere livlige, og ville gerne være med, have høretelefoner på og pille ved al ting. Så sjovt at se dem. Zoe er ellers begyndt at sige, nej mor, og vise at jeg ikke må snakke, men det gjorde hun slet ikke. Jeg fik lov til at snakke alt det jeg ville. Pigerne tullede bare rundt.

Der er blevet lavet en podcast over udsendelsen, så hvis du kunne tænke dig at høre den, så er det muligt.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om vores deltagelse i radio og nyhederne, så kan du læse om forskellen på vores oplevelser.

 

2 kommentarer

  • Jeg skal helt sikkert have lyttet til den podcast – utroligt spændende og relevant emne! Og hvor har du bare nogle skønne og dejlige børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Tusind tak, skal du have. Hvor er det dejligt at høre. Håber du finder podcasten spændende. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans aften med bål