En smuttur til Jylland

Så røg der lige nogle polypper

Zoe har efterhånden været i narkose nogle gange for at få lagt dræn. Det skulle hun også i går, men denne gang skulle hun have fjernet polypper samtidig.

img_5509

Det er vist 4 gang hun får dræn, og ørelægen ville gerne have lagt et lidt større et, som også kan blive derinde længere. Zoe er dog indehaver af to meget snævre øregange, så han kunne desværre ikke komme til med dem, men det blev de næst største, tror jeg han sagde. Så håber jeg at de kommer til at virke godt, at hun kan høre hele tiden.

Hun plejer bare at ligge helt stille når hun får masken på, og vente mens vi taler med hende. Denne gang blev hun dog ked af det efter et par sekunder. Hun tog det stadig rigtig flot, og det er okay at hun bliver ked af det. Hun er også blevet større, så hun er mere bevidst om tingene.

Jeg havde fået af vide at hun måske skulle have fjernet polypper, det ville de finde ud af når de var igang. Jeg regnede det dog hurtigt ud, da der gik lidt tid før hun kom ud, og normalt tager det meget få minutter.

Hvis hun skulle have fjernet polypper, var det vigtigt at jeg havde en anden med til at hjælpe. Derfor fik jeg overtalt min lillebror, til at tage med os. Han var en super hjælper med Haley, men Zoe klarede jeg nu helt selv. 😉

Da narkosen begyndte at gå væk, blev hun meget ked af det. Hun var ikke helt vågen, men græd og græd og ville ikke noget. Lille mus. Det blødte også fra hendes lille næse, men det er helt normalt, da såret lige skal hele.

img_5530

Ørelægen fortalte os, at Zoe skulle være hjemme de næste to dage, måske tre, da det gør ondt, såret skal hele, og det kan være svært at spise “normal” mad. Zoe er bare så sej. Jeg havde sørget for at der var massere af Sun Lollyere i fryseren, købt yogurt og koldskål. Men damen vil da bare have helt normal mad, og der skal også müsli i yogurten og kammerjunker i koldskålen. Hun er sej. Hun siger jævnligt av, og fortæller det til alle hun møder, men hun klare det så godt. Dagen i dag har bare været brugt på, at hun kunne slappe af. Vi handlede lige ind i formiddags, og her til eftermiddag har vi nydt solskinnet. 😉

img_5548 img_5557

Vi nupper lige i morgen med, for at såret kan hele helt, og så tager jeg på arbejde fredag og pigerne i vuggestue. 😉

Så håber jeg at hun er helt frisk og hendes hørelse bliver endnu bedre end den var. 😉

Knus Nadia

Du kan finde mit sidste indlæg om vores bondegårdsferie her.

Hvis du vil se med fra vores liv kan du se vlogs eller DIY’s.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuttur til Jylland