Hvordan er det at være YouTuber?

Er de tvillinger?

Jeg bliver ofte spurgt om mine to piger er tvillinger. Bare fordi jeg har en søskende vogn, to små piger, piger der ofte går ens klædt, behøver de jo ikke at være tvillinger. 😉

Jo, tak, der er ingen hemmelighed, at min største drøm altid har været at få tvillinger. Jeg har såvel selv ønsket, at være tvilling, da jeg var barn. 😉 Ja, ja, jeg ved godt det ikke er muligt, men man skal da aldrig tage drømme væk fra børn. 😉

Men jeg har to piger. Zoe på 4, 5 år og Haley på små 3 år. Der er 20 måneder imellem dem, og jeg elsker det. De har hinanden, er hinandens bedste venner og fjender og er vidt forskellige. Det bedste af det hele er, at de er næste på de samme udviklings trin. Der er sjældent en der er nødt til, at vente da den anden ikke kan, og vi kan tage de forskellige udviklinger næsten samtidig. Sut, ble, lur og alle de andre ting, der skal gennemleves i et barns liv.

Jeg vælger ofte at mine piger er ens i tøjet, eller i det mindste matcher. Det gør jeg først og fremmest, fordi jeg synes at det er mega sødt og fedt. Pigerne elsker det, og bliver ofte utilfredse, hvis de ikke har ens tøj på. Det er dog langt fra alt deres tøj der er ens, vi har været så heldige at arve en masse tøj, og så bliver det svært at få to af hver ting. For det andet synes jeg også, at det er hjælpsomt for mig, når vi er ude. Hvis den ene bliver væk, så er det nemt at forklare andre hvordan hun ser ud, da jeg har den anden næsten magen til til sammenligning. 😉 Ja, det virker.

Men jeg synes at det er sjovt, at folk automatisk går ud fra at det er tvillinger, når de næsten er lige store. Jeg synes det er tydeligt, Zoe er over et hoved højre end Haley og har rigtig langt hår. Men det gør mig ikke noget, at de spørger, jeg synes bare at det er sjovt.

Men for at skære det ud i pap. Nej, pigerne er ikke tvillinger, men søstre. De er mine og lige dejlige og vidt forskellige.

Knus Nadia

Har du prøvet det samme? Er dine børn også tæt på hinanden i alder? Hvordan har du det med at andre tænker dine børn er tvillinger?

Mit sidste indlæg handler om hvordan det er at være YouTuber, og det er helt klart et du skal hoppe over og læse med på, da jeg skriver om en ret sej YouTuber. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det at være YouTuber?