Så smed vi bleen, men hvordan går det

Hvordan er det at være YouTuber?

Ja, det kan jeg jo godt svare på, men da jeg ikke er den støreste YouTuber i verden, og det primært er os selv der ser vores videoer. 😉 Så giver det måske ikke så stor mening, at svare på hvordan det er at være YouTuber. 🙂

Vi har i dag været sammen med vores nye veninder, som også er YouTubere. Vi mødtes også sidste uge hos os, som jeg har skrevet et blog indlæg om, som i kan finde her på bloggen. Hun hedder Nadia og har en super dejlig datter, Hollie.

Vi mødtes i dag ude på Rostorv efter vores middagslur og var der hele dagen. Så hyggeligt. De havde også Hollies fætter med, som vi også mødte. Vi hyggede bare rundt, og kiggede efter en skoletaske, da Hollie skal starte i skole i morgen. 😉 Store pige.

Vi havde det så hyggeligt, og Nadia gav da også en is. Det siger man da ikke nej til. Vi elsker jo is. 😉 Mums, tusind tak, Nadia.

Da vi gik rundt kom der en ung dreng hen med hans søster. Han ville gerne have et billede af Nadia og Hollie. Så sjovt, og vildt at opleve. De stillede sig pænt op, og fik taget billede med ham. 😉 Gud, hvor var det bare sejt. Det har jeg jo aldrig prøvet, men det er da en drøm, at nogen kunne tænke sig billeder af os, på grund af det vi gør, at vi gør en forskel for andre. 😉 Jeg tør da ikke engang sprøge om jeg må få et billede. 😉 Jeg har ikke engang noget af os sammen fra i dag, det må jeg hellere høre om vi ikke må få næste gang. 😉

Så hvordan er det at være YouTuber? Ja, det betyder at der kommer andre hen, og gerne vil sige hej og have taget billeder. 😉 Ret vildt. Det er da en drøm.

Det var jo faktisk også sådan, at jeg lærte Nadia at kende. Jeg så hende på Rostorv og gik hen og sagde hej, og her er vi nu. 😉

Knus Nadia

Vil du læse mit sidste indlæg omkring pottetræning, og hvordan det går med pigerne uden ble, så skynd dig at læs med. 😉

Mine to YouTube kanaler kan du finde her.

Nadia Witt

Nadia Witt Creates

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så smed vi bleen, men hvordan går det