Haley vandt - Er hun min lykkefugl?

Netværk for solomødre. Er det nu også nødvendigt?

Jeg har i dag tilbragt en masse gode og sjove timer med 6 andre kvinder, 5 af dem er alle næsten alle solomødre, og den sidste var en tv værtinde, Christina Sederqvist. Vi holdt et netværksmøde, ligesom Signe Fjord holder, dog lidt mere censuren, da der var et kamera tilstede, og programmet kommer til at blive vist i efteråret på DR 2 Tema lørdag. Det er nødvendigt, at have andre at sparre med, om enten det er på sociale medier eller face to face. Dette valgte vi at vise Familie Danmark, da vi i dag har åbnet op for vores liv og beslutninger. Jeg håber at der er nogle mænd og kvinder derude, der kan bruge vores erfaringer eller råd, til at finde meningen med deres egne beslutninger.

Vi samlede os om det “runde” bord, og så gik snakken ellers. Christina Sederqvist fik lov til at styre slaget gang med spørgsmål, og hvilke emner vi skulle tale om. Men derfra gik snakket livligt, ret sjovt at høre hvor forskellige vi alle er, dog samtidig har vi alle taget den samme beslutning. Vi vil være solomødre til donorbørn.

For nogle er dette et kæmpe tabu og for andre (mig) er det den bedste løsning på at skabe den familie jeg altid har drømt om.

Vi deler alle ud af vores liv. Normalt foregår disse netværksmøder altid uden nogen former for udefra personer og med fuld diskration og tavshedspligt. Dette skete dog ikke idag, da i alle kommer til at kunne se og høre hvad vi siger, når programmet kommer på DR 2 Tema lørdag til efteråret.

Jeg elsker jo at fortælle om min beslutning, samt rådføre andre kvinder til at tage deres rigtig beslutning. Så hvis du sidder med drømmen om en familie i maven, men ikke rigtig ved hvad du skal gøre. Så skriv endelig til mig. Jeg vil så gerne hjælpe dig, men at komme videre med din beslutning, lige meget hvad du vælger. Jeg rådgiver enten på telefon eller face to face, hvad der virker bedst for dig. 😉 Hvis du vil have fat i mig, kan du skrive på nadiawitt@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 🙂

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om min lille lykkefugl, Haley, så hop over og læs med. 😉

Husk også at du kan finde det hele om vores liv på YouTube. Der kommer også en lille video om mine tanker før og efter i dag, samt medvirken fra Signe Fjord. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haley vandt - Er hun min lykkefugl?