Besøg på en camping plads

Sommerferie om to dage – alene med to børn i 4,5 uge – yes

Jeps, du læste rigtig. Jeg har ferie om to dage, på fredag går vores ferie igang omkring kl. 11. Hold da op hvor jeg glæder mig. Vi har 3 fulde uger med normal sommerferie, hvor vi bare skal slappe af, hygge, nyde sommeren, og på en masse ture. Uge 4 skal Zoe starte i en børnehave, så vi bruger en uge på indkøring. Hun kender ingen der. Haley kommer til at få lidt tid med mig, imens Zoe er nede i børnehaven. Det er sjældent, at jeg har tid til hende alene. Det er oftest Zoe der har mig alene. Det bliver godt. Vi slutter ferien af med at Haley bliver 2 år, JA 2 ÅR, om mandagen i den 5 uge, så der har vi også fri, som vi altid har på vores fødselsdage.

Hold da op. Jeg glæder mig til ferie nu. Det er dejligt at arbejde, men ferie er skønt. Det at vi kan gøre hvad vi vil, når vi vil og ikke på arbejde. Det er skønt. Jeg er typen der elsker at være sammen med mine børn, også selvom det kan være lidt “hårdt” til tider, da deres alder og selvstændighed er trådt meget i karakter. Skøn alder de har. Men hold da op hvor jeg glæder mig.

Jeg har kun planlagt en fast “rejse”. Vi skal en tur med Oslo båden, bare os tre, frem og tilbage. Det bliver så skønt. Jeg glæder mig rigtig meget. Zoe siger hver dag, at vi snart har ferie, hun glæder sig. Det er skønt at se hvor stor hun er blevet, og hvor meget hun kan give udtryk for efterhånden. Det samme med hvor mange hun kan selv. Det er vildt at jeg har to “store” børn nu.

Resten af ferie skal vi være hjemme. Vi skal på en hel masse endags ture til events, forlystelser og oplevelser. Alt sammen noget vi kan køre frem og tilbage til. Jeg glæder mig. Det bliver skønt. Jeg håber virkelig at vejret bliver ved med at være fantastik.

Vi har jo også vores pool i haven, som vi bruger hver dag. Den er virkelig god at have. Det er skønt, når vi nu ikke kan komme sydpå. Jeg elsker vand. Badning, is, vandmelon og sol, så bliver det ikke meget bedre.

Jeg glæder mig til at skrive om vores mange oplevelser i sommeren og til at dele tips og gode råd om ferie med små børn.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om tur til Skovly Camping, som er fantastisk med små børn. Du kan også finde mine andre indlæg på bloggen, hvis du har lyst til lidt læsestof i din ferie. 😉

Jeg ligger vlogs op på YouTube hver uge, hvor du kan følge med i vores liv som solomor familie. Jeg laver også DIY’s og unboxing videoer. Så der er masser af kigge på, hvis du ligger i sommervarmen og slapper af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg på en camping plads