Skoldkopper - vi venter bare på at de dukker op

Bonbonland på en lørdag med pigernes håndbold klub

Ja, så fik vi også prøvet det.

img_6398

Pigerne går til Trille Trolle i en håndbold klub, det er en slags babyhåndbold.

Vi har gået i denne sæson, og det har være hyggeligt, sjovt og lærerigt. Det lidt lige som gymnastik, vi starter ofte med en sang, og der er er forhindringsbane og selvfølgelig et mål med en masse bolde. Jeg tænker også at vi skal gå til det til næste år.

Men klubben plejer at lave en slags afslutning i Bonbonland, hvor alle dem der har lyst, deltager og der er noget fælles spisning til sidst. Så det besluttede vi, at det ville vi også være med til.

Så afsted på en lørdag morgen med os, hele vejen til Holme Olstrup, for at komme i Bonbonland.

Vi ankom tidlig inden de åbnede, og var klar til at tilbringe dagen derinde.

Jeg har jo to små piger, og er én voksen. Pigerne er ikke store nok til at prøve ting alene, samt jeg har Zoe som har et ledsagerkort, da hun ikke kan det samme som andre børn. Bonbonland er sjovt, rigtig sjov når man er stor over 120 cm, vil jeg mene.

Jeg fik desværre en lidt skuffet følelse på mine børns vegne. Der var EN ting, jeg kunne få lov til at prøve med begge mine piger. EN ting. Ellers måtte jeg ikke have begge børn med på samme tid. Ingen vidste noget om ledsagerkort eller vis hensyn. Jeg blev guidet videre og videre til nye medarbejdere, uden at blive klogere. Heldigvis var jeg sammen med to veninder og deres to børn, på alder med Zoe. Det lykkedes mig at få dem til at hjælpe mig til to af tingene. Så pigerne prøvede ialt 3 ting. Mens de andre kunne prøve rigtig meget. Det gjorde mig ked af det. Zoe forstod det ikke.

Misforstå mig ikke. Vi havde en dejlig tur, i denne dejlige varme, men jeg er nødt til at være ærlig. Det er hårdt, at se sit barn ville prøve ting, som hendes venner gør, men ikke selv kan få lov. Vi må komme igen når pigerne er blevet højere, eller hvis jeg har en med til at hjælpe os. 😉

img_6399 img_6401 img_6391 img_6389 img_6384

Jeg vil hellere tage andre steder, hvor der er mere for deres alder og højde, og steder hvor jeg kan prøve ting med to børn. Legoland var jo helt fantastisk, også deres service. Bonbonland er efterhånden gammelt, og de kunne godt revurdere deres handicap service og aktiviteter til lidt mindre børn.

Vi hyggede dog med is, leg og sol. Dejlig dag, i dejligt samvær. Elsker den slags ture med mine piger, det er guld værd. Også selvom de bliver virkelig trætte, og lidt trælse for deres mor om aftenen.

Knus Nadia

Du kan læse mit sidste indlæg her.

Hvis du vil se lidt af vores liv, kan du på YouTube finde vores vlogs, DIY’s eller vores helt nye unboxing videoer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoldkopper - vi venter bare på at de dukker op