Der kom en drone forbi og tog billeder af os

Middagsluren – hvad skal jeg gøre?

Sagen er den, at Zoe på næsten 3,5 år sover stadig lur, når hun er hjemme. Hun kan ikke undvære den.

Vi har lige haft 3 ugers tid, hvor hun faldt i søvn i vuggestuen til lur, men de sidste par dage har hun ikke. Øv. I dag hentede jeg pigerne kl. 14, og havde planer om at skulle på havnen og spise is, samt lige ordne et par ærinder inden.

Vi kom dog først fra vuggestuen omkring kl. 15, da de lige skulle spise, og Haley sov da vi kom, og da vi endelig var på vej til bilen, blev vi nødt til at vende om, da Zoe havde lavet en lille gave i bleen. Jep, mit liv i en nøddeskal. 😉

Der gik dog ikke mere et 2 minutter, så sov Zoe i autostolen, da hun ikke havde sovet, og stadig har brug for sin lur. Øv. Så alle planer blev lige ændret, så mange af mine ærinder skulle klares, mens Zoe sov i bilen.

Zoe kan sove alle steder.

Zoe kan sove alle steder.

Men men men men. Hvad skal jeg gøre? Hun kan ikke undvære den, men det er bare et dumt tidspunkt for hende, at sove så sent. Både at hun næste skal i seng lige bagefter føles det. Og det er mega svært at få lavet noget, da hun skal sove. Så what to do? Herhjemme bliver hun puttet omkring kl. 12 og sover alt mellem 45 minutter til 1,5 time, oftest 45 minutter. Det fungere fint, da Haley jo også skal sove der.

Men når hun nu ikke kan i vuggestuen og det er der hun bliver allermest brugt og udtrættet på alle punkter. Hjælp til en mor med et barn med særlige behov. Hvor ville livet dog bare være nemmere for Zoe, hvis hun kunne gå hjemme, og træne de ting der virker for hende, og slappe af når hun har brug for det, ikke når det fungere for en vuggestue med 35 børn. HJÆLP….

Søvn er bare så vigtigt, og vi er en familie med et stort søvn behov, men Zoe udvikler sig bare så meget bedre når hun får sin søvn. Og udvikling er det Zoe arbejder ekstra hårdt på, i forhold til andre børn.

Knus Nadia

I kan finde min sidste vlog her, hvor Zoe fik fjernet polypper. Og hvis du mangler en morsdags gave så tryk her, så finder du ideer til det. 😉

Mit sidste indlæg handlede om at vi blev fotograferet med en drone hjemme i haven. Det kan du finde her. 😉

 

1 kommentar

  • Nadia Witt

    Alle gode råde, tages imod med kyshånd. 😉
    Hun skal stadig sove, og hun kan ikke undvære den. Men what to do?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der kom en drone forbi og tog billeder af os