Hvad skal dit barn være til Fastelavn?

Vinter i Tivoli med små børn

Vi har været i Tivoli i dag for at opleve deres utroligt flotte pyntede park til vinter. Det er vist første år de gør det, og hold da op. Det er var så flot, smukt, koldt og underholdende.

Tivoli

Tivoli

Vi har årskort https://www.tivoli.dk/da/billetter+og+aarskort/aarskort/kort/aarskort til Tivoli, og elsker at tage derind og gå rundt og kigge på de forskellige udstillinger og forlystelser. Det er sjældent at vi er der inde i rigtig mange timer, men vi når altid lidt forskelligt, og får noget nyt ud af vores tur hver gang.

Tivoli http://www.tivoli.dk havde pyntet op til et fortryllende vinterrige med snemænd og frostkrystaller. Et hvert barns fantasi drøm, i hvert fald mine pigers. 😉

Igloen

Igloen

Pigerne legede rundt i de fine igloer, som der var pyntet op med. De var sjove, da de hurtigt fandt ud af at der var ind og ud gange på begge sider, så moren her ikke lige kunne se hvor de var henne, begge to, og holde øje med dem. Ja, solomor til to små piger, da synes de skal den vej, hvor der lige er noget spændende, også selvom mor ikke er med, eller kan se en. Det tror jeg de fleste forældre kan nikke genkendende til. Det kunne dog være dejligt, hvis de bare nogle gange løb den samme vej, og ikke hver sin. 😉

Det samme galt den sjove is labyrint, som var rigtig sjov at løbe rundt i og være farlig.

Is labyrint

Is labyrint

Pigerne elskede dog hele Rasmus klump igloen mest, dejligt at den var i tørvejr, og der virkede dejligt varmt og hyggeligt. Der var noget for alle alders grupper, og pigerne kunne bare rende rundt og hygge sig derinde. Hittet var de luft pistoler der var, selvom de ikke virkede, så gav de luft pust og boldende var fantastiske. Ja, hvor kan livet være enkelt når man er 1 og 3 år gamle.

Kæmpe iglo

Kæmpe iglo

Hvis du mangler noget at lave med dit barn her i februar, og kan lide at være udenfor, så er Vinter i Tivoli helt klart værd at besøge, både for store og små. Der var også flere forlystelser der var åbne. Vi var afsted uden at bruge en krone, jeg havde taget mad med hjemme fra, og jeg havde besluttet at vi ikke skulle prøve noget i dag, og med vores årskort, koster det jo ikke noget. Så super tur, med oplevelser for alle. Selvom det virkelig var koldt, så skinnede solen fra den smukkeste himmel hele dagen.

Knus Nadia

Husk at følge os på YouTube, der vil du også kunne se vores vlog fra i dag, samt vores andre vlogs og kreative ting.

Nadia Witt Creates:

https://www.youtube.com/channel/UCdLGB2EajZ0RGGnOMkJFCnA?view_as=subscriber

Nadia Witt:

https://www.youtube.com/channel/UCUCLUt0qu9eza0ugN584kuQ

Smid endelig et thumbs-up og subscribe, det vil jeg virkelig blive glad for. Tak og hav en fantastik oplevelse i Vinter i Tivoli.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal dit barn være til Fastelavn?