Hvorfor har jeg valgt at blive solomor til donorbørn?

Er mine børn fotomodeller?

Ja, det er noget af et spørgsmål. Vi har besøg af en udenlands dansker, der bor i Tyskland, som taler billeder af os til den artikel som er i gang med at blive lavet til det Tyske magazin GEO. Han har været sammen med os de to hele weekenden, fra morgen til eftermiddag. Det er en rigtig sjov oplevelse, ret hårdt at være på hele tiden, men jeg glæder mig virkelig til at se billederne. Zoe og Haley er så søde, de prøver efter bedste evne at gøre hvad han gerne vil have, og de er bare de sødeste fotomodeller. Jeg elsker det. 😉

img_4891 img_4911

I går var vi hjemme hele dagen indtil aften, og der bliver der taget billeder i hele vores hus. Nogle opstillede, andre spontane situationer. Sjovt, virkelig sjovt.

I dag har vi været til Økodag, hvor han tog med. Pigerne er så gode til at blive gode venner med dem der nu kommer ind vores liv, og inddrager dem i vores liv. Jeg elsker dem, og at de bare hopper med på alle mine skøre ideer. 😉

img_4934

Fotografen hedder Joakim Eskildsen og han bruger et gammeldags spejlrefleks kamera, ikke noget digitalt. Han bruger kun det dagslys som er der, der er ikke noget opstillet ved billederne. De er som tingene ser ud, og han bruger helt gamle dags filmruller, og kan jo derfor ikke bare klikke løs, som vi andre gør med vores “normale” kamera eller mobiler. Jeg glæder mig så meget til at se resultaterne, og jeg er helt sikker på at jeg gerne vil have et eksemplar til os, hvis vi kan få lov. Det kunne være så fedt.

Så for at svare på mit eget spørgsmål. Så ja, mine piger er fotomodeller. De har talent for det. Ja, det er mig som mor der siger det, men jeg er stolt. Joakim beskrev dem den første dag, som havende et gammeldags look. Ægte, skrøbeligt og smukt. Jeg elsker det.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg så kan du finde det her. Jeg har tidligere skrevet om vores tur til fotografen, det kan du læse her.

Husk at du kan følge med i vores liv på YouTube på vlogs og DIY’s.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor har jeg valgt at blive solomor til donorbørn?