Hvem er jeg?

Hvad skal dit barn være til Fastelavn?

Her i huset er vi 3 der skal klædes ud. Pigerne holder Fastelavn i deres vuggestue, og vi skal selvfølgelig også ud og slå katten af tønden Fastelavns søndag. Jeg arbejder jo i en børnehavne, så jeg giver den også fuld skrald, og har været ude og købe nyt kostume, efter at have skiftet mellem to i 6 år. Jeg blev lidt træt af dem. Så nu skal jeg være Enhjørning med hale, horn og manke. Hvorfor ikke?

Mit kostume

Mit kostume

Det skal nok blive et ømt syn. Jeg fandt en heldragt på nettet, som jeg bestilte. Den er super fin, men gør dog ikke lige noget for de kvindelige former, så smuk og slank bliver jeg ikke. 🙂 Jeg fandt den på https://www.radbag.dk/enhjorning-heldragt Hvor de havde en super service. Prinsen var anstændig og den kom super hurtig. Helt klart en butik der er værd at checke ud, da der er alle mulige fede ting.

Vores Fastelavns kostumer i år.

Vores Fastelavns kostumer i år.

Jeg har jo to piger, og her i huset elsker vi at klæde os ud. Derfor har vi også en hel masse forskelligt klæde ud tøj, så det var svært at vælge. Enhjørninger er lige p.t. et kæmpe hit, og derfor var det et godt valg til Zoe, hun plejer aldrig at brokke sig, hvis jeg giver hende tøj på, så jeg tænker at hun bare bliver lykkelig for at få en heldragt på med horn og hale. Jeg købte sidste sommer heldragten i H&M, http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0563281001.html , de har stadig en, bare i andre farver. Kvaliteten er super god, og den er super god at lege i, når man gerne vil bruge den som helt normalt tøj.

Zoes kostume

Zoes kostume

Haley er jo barn nr. 2 her i huset, og jeg synes ikke at hun altid bare skal have Zoes aflagte ting, så hendes var lidt sværere. Jeg købte Snehvide kostumet da Zoe var baby, brugt, men har aldrig brugt det.  Jeg elsker at finde ting brugt, som stadig er gode, og det er en af måderne at jeg prøver at spare lidt penge. 😉 Derfor har jeg valgt at Haley skal være den smukke Snehvide prinsesse. Hun kommer til at blive så fin.

Haleys kostume

Haleys kostume

 

Rigtig god Fastelavn allesammen. Vi glæder os.

Knus Nadia

Husk at hoppe over på mine YouTube kanaler og smid endelig en thumbs-up og subscribe på kanalerne. Det vil jeg blive super glad for.

https://www.youtube.com/channel/UCUCLUt0qu9eza0ugN584kuQ Kanalen Nadia Witt, hvor jeg vlogger.

https://www.youtube.com/channel/UCdLGB2EajZ0RGGnOMkJFCnA?view_as=subscriber  Kanalen hvor jet laver creative ting. I kan blandt andet se pigernes ansigtsmaling til disse kostumer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?