Hvornår vågner dit barn?

1,5 år med en vaskeægte ballademager

Haley blev født for 18 måneder siden i dag, og hold da op hvor har hun givet mit liv meget. Hun er den helt perfekte tilføjelse til mit liv, og fuldender virkelig mit moderhjerte. Jeg er en stolt solomor til to dejlige donorbørn. Jeg elsker det.

img_0410 img_0415

Haley er en pige der virkelig udvikler sig hurtigt lige nu, og har så meget personlighed. Hun er en vaske ægte drama queen. Hun smider sig på gulvet når hun får et nej, græder ligeså snart hun ikke kan noget hun gerne vil, og grinder over hele femøren når hun er glad og stolt. Det er vildt hvor stolt man som mor kan være, over noget som alle andre børn også gør. Det er bare anderledes med sine egne. Så sent som i morges, lavede Haley nr. 2 på potten for første gang, ja nr. 2. Og gæt hvad, jeg tog et billede af det. Ja, jeg er hende som mine døtre bliver så flove over, når de engang bliver store og jeg elsker det. Bare rolig, jeg viser ikke billedet til andre. Men mor her er s.. stolt. 😉

Tager i andre også billeder af jeres børn og de ting de har gjort, som gør jer til verdens mest stolte forældre? Eller er det bare mig? 😉

Husk at i kan følge os på YouTube, hvor der vi uploader vlogs hver mandag. Her kommer er jo selvfølgelig også noget fra i dag, hvor min lille store pige bliver 1,5 år gammel.

Knus Nadia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår vågner dit barn?