Endelig ferie... Jubii

Vand – Uh, det er vådt…. men sjovt. ;)

img_0647

Vi nyder i fulde drag at bade. Jeg er og bliver en vandhund, og det er skønt. Jeg voksede op med en svømmepool i haven, og badede fra april til oktober. Det bedste jeg vidste. Mine børn elsker også vand, bare på forskellige måder. 😉

img_0662

Zoe elsker at vaske hænder og lege med vand, men er lidt reserveret i en pool. Efter hun fik dræn første gang, da hun var 9 måneder, har hun efterfølgende været lidt mere afvisende for leg i en pool eller svømmehal. Jeg kan godt få hende med, men det er mig der skal “tvinge” hende i først, og så plejer hun at nyde det og lege, dog kun det hun vil.

Skøn alder. Mig kan selv. Mig vil selv. Mig bestemme selv. Jeps, det er lige det hun gør dagen lang. 😉

Haley ELSKER vand, ligesom mig, og jeg kan kaste hende rundt, og lave sjove ting. (Det kunne jeg også med Zoe da hun var mindre.) Hun er generelt en vildkat, der kan kravle alle steder, og er god til at udfordre sig selv kropsligt. Hun hopper, dykker og plasker i vandet. Haley har lært at være cirkusprinsesse i dag. Hun kan holde balancen helt, når jeg holder hende på fødderne. Så sejt, vi øvede kun lidt, så kunne hun det. Min seje lille vandhund.

img_0718img_0809

Jeg har jo undervist i babysvømning i 6 år, inden jeg fik børn, så ved hvor vigtigt det er for børn at blive trygge i vand, og lære hvad man kan i det. Så jeg har jo en masse gode lege og øvelser som jeg gerne vil lære dem.

img_0786

Måske jeg skulle lave en lille video som viser nogle gode lege til vand i småbørnsalderen. Jo, det tror jeg at jeg må lave mens vi er her. Den kommer på min kanal, samt jeg skriver et indlæg her på bloggen, så i kan blive inspireret lidt, til babysvømning, uden at skulle betale for det hos en instruktør. 😉 Helt gratis, det er da skønt.

Husk at i følge vores liv på YouTube, når jeg ligger vores ugentlige vlogs op om mandagen. Der vil helt klart være en del vand i denne ferie uges vlog. Glæder mig allerede til at det sjov, vi skal have og har.

Knus Nadia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig ferie... Jubii