Vinter i Tivoli med små børn

Vinterferie – det har vi ikke i år

Vi holder ikke vinterferie her i disse uger. Jeg har jo stadig ikke skolebørn, og derfor har jeg ikke planlagt at holde vores ferie, i skoleferierne, MEN når nu alle andre har ferie, bliver jeg dog fristet.

Vi har dog stadig lavet lidt, og skal da også lidt i næste uge.

Vi bor i Roskilde og Rostorv har lige som mange andre storcentre de dejlige feriebilletter, som vi altid plejer at købe. Jeg er selv opvokset i nærheden af City2 i Taastrup, og nogle af de minder jeg husker rigtig godt, er fra de feriefestbilletter, som min mor kaldte dem. Jeg elskede det, og gør det stadig.

Så vi har været ude på Rostorv i denne uge, og gik rundt i alle butikkerne, for at få vores små ting fra billetterne. Zoe er begyndt at blive genert, så hun siger at jeg skal give billetterne, men Haley er meget udadvendt og vil meget gerne give dem selv, og få en lille ting tilbage. Det er så sjovt at se forskelle mellem sine børn, og se hvad hver især får ud af forskellige oplevelser.img_3229

Denne ferie har Rostorv, temaet ude i naturen, med en masse vilde dyr, som også er udstillet. Vi kom dog da selve udstillingen var lukket, men vi kunne se det hele udefra. Zoe er meget obs på zebraer, da jeg nok har talt meget om dem, da de starter med z ligesom Zoe. Ja, jeg er lidt mærkelig. 😉 Så hun blev meget glad da hun så en zebra.

I forhold til de små ting pigerne fik, så var de rigtig glade, især for den dejlige softice som de spiste, og kunne derfor ikke spise aftensmad da vi kom hjem. Ja, små børn, små maver. Det er vel ferie, for nogle. 😉

img_3226 img_3227

Men smut en tur forbi Rostorv og find ud af hvilke små gaver der er til jeres dejlige børn. Vi havde i hvert fald en super hyggelig tur.

Husk at i kan se lidt fra vores tur på vores vlog fra uge 7 på min YouTube kanal, hvis i vil se hvordan noget af turen gik. Og giv os endeligt et lille like og subscribe på min kanal.

Knus Nadia

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter i Tivoli med små børn