Pottetræning - NU?

Rigtig god weekend

Jubii, så er set weekend, og pigerne er for længst taget til drømmeland, og der går heller ikke længe før jeg følger efter.

Aftenhygge inden sengetid

Aftenhygge inden sengetid

Selvom det er fredag eller weekend, kommer man her i huset, samme tid i seng som alle ander dage. Pigerne har brug for faste sengetider og deres søvn, så de kommer i seng også selvom det er fredag. Og nej, det er ikke synd for dem. Det er derimod en god ting, at de får deres søvn, og der ikke bliver rykket rundt på deres behov, da kroppen ikke ved at det er fredag, og at man kan gå senere i seng. Vi elsker søvn her i huset, og søvn er med til at børn udvikler sig, og er glade og tilfredse. Så sov godt. 😉

Vi går en weekend i møde, uden de helt vilde planer, og det er dejligt. I morgen ved vi slet ikke hvad vi skal, men vi finder da helt klart på noget af lave, det plejer vi. Det er dog dejligt, bare at have tid til det de/jeg vil, uden at vi skal nå noget, eller være et sted på et bestemt tidspunkt.

Søndag skal vi være sammen med Zoes mødregruppe om formiddagen, som vi stadig holder sammen i. Det bliver så hyggeligt, og dejligt at se vores børn sammen. Så det bliver dejligt, med lidt legetid til børnene.

Jeg vil gøre klar, og hoppe i seng, så jeg kan få min skønhedssøvn. For ja, den behøver jeg, jeg håber stadig på at blive skøn. 😉 Sov godt, og rigtig god weekend.

Husk at følge med os på YouTube hvor vi vlogger og laver DIY‘s.

Knus Nadia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pottetræning - NU?