Så er det i morgen, tirsdag, vi er i tv

Går du med tanker omkring at blive solomor?

Er du en kvinde? Vil du gerne have børn? Har du ikke fundet en kæreste endnu, som er forældre potentiale? Er du ikke helt ung mere? Føler du at du har udrettet noget med dit liv?

Hvis du kan se ja til alle eller bare nogle af disse spørgsmål, så kan det være at solomor livet vil være det rigtige for dig.

Kort fortalt om mig.

Jeg hedder Nadia og er 35 år gammel. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i et børnehus i snart 10 år. Jeg er single og har ikke haft held med kærligheden endnu. 😉 Jeg har prøvet at rejse, været meget aktiv i mit fritidsliv og givet mig 100 % på mit arbejde. Jeg vil rigtig gerne have børn.

Derfor tog jeg den allerbedste, hårdeste og vildeste beslutning i mit liv tilbage i 2013. Jeg ville være MOR. I dag har jeg mine to dejlige piger, Zoe og Haley, på henholdsvis 4,5 og 3 år. De er så skønne, frække, kærlige og mit liv. Jeg elsker det. Det er hårdt. De hørere ikke altid efter, læs, nærmest aldrig. De ligger sig ikke altid til at sove, når de bliver puttet. Som i, det er over en time siden, at jeg puttede dem nu, og Haley ligger stadig vågen, og har været nede hos mig mange gange, samt grædt meget. Ja, det kan være udfordrende.

MEN det er ikke sværere end for alle andre forældre. Alle oplever børn der ikke vil sove, børn der ikke vil spise, børn der ikke hører efter og alt det andet forældre kan møde på deres vej igennem deres børns opvækst.

Så spørg du nok. Er det det hele værd?

JA, det er det hele værd. Jeg elsker mine børn højere end noget andet. De er det bedste der er sket for mig. De ser skønne. Og det sjoveste er, at jeg jo kan se mig selv i dem. Når Haley bliver mega hysterisk, så er det lidt ligesom, at se hvad jeg selv føler inden i. Og når Zoe synes det er svært, at få formuleret noget, så andre forstår hende, så kan jeg kun nikke genkendende til følelsen, når jeg endnu engang er blevet misforstået. Ja, mine børn er mine, de ligner mig af sind og udseende.

Hvis du er kommet helt herned, så er du sej. Jeps, du er sej. Sandsynligheden for at du går rundt med nogle tanker omkring solomor livet, er også ret stor. Gør dig selv den tjeneste at tage kontakt til mig. Jeg kan hjælpe dig, om end ikke andet, ligge øre til alle dine tanker og spørsmål. For kun du kan svare på om det er det rigtige for dig. Men det er en stor beslutning, og jeg vil hjertens gerne hjælpe dig. Jeg rådgiver kvinder ligesom dig, til at mærke efter når de tager ens af deres livs største beslutninger. Så skriv til mig, så finder vi et tidspunkt hvor jeg kan tale med dig.

Det med småt. 😉

Ja, det koster penge, men det for at jeg kan gøre mit arbejde overfor dig bedst muligt. En times rådgivning koster 500 kr. Min pris er en begynder pris, så den kommer til at stige på sigt, da jeg ligger meget i min tid til jer, og jeg vil gerne hjælpe jer bedst muligt. 😉

Så skriv, hvis du har nogle sprøgsmål så finder vi ud af det. Vi snakkes ved.

Knus Nadia

Hvis du vil læse om vores oplevelse i tv-programmet Adam og Eva, hvor jeg medvirker omkring solomor livet, så læs endelig med her.

2 kommentarer

  • Undskyld, men jeg synes 500 kroner for en times rådgivning fra en person uden faglig viden om området udover egen erfaring er rigtig rigtig dyrt. Er sikker på ligende mødre som har stået i samme situation ville rådgive andre gratis… jeg tænker et terapeut eller coach kursus kunne give faglighed til man kunne tag penge for det, men ikke en pædagoguddannelse 🙂
    Sorry bare min mening 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Witt

      Tak for dit svar.
      Jeg har faglig viden om området, tydeligvist, ellers ville jeg ikke kalde mig rådgiver. Jeg har rådgivet mange vis af kvinder gratis, og derfor har jeg valgt, at tage skridtet videre, da der er mange kvinder der har brug for sparring, til at tage deres store valg. Dette gør jeg glædeligt, men jeg er også MOR og min tid er derfor også sparsom. Så når jeg vælger at bruge mig til på dig eller en anden sød kvinde, så skal det også give mening for mig. Min tid er penge. Jeg ved rigtig meget også grundet min pædagog uddannelse, børnene er de vigtigste i denne her ligning, hvis du spørger mig, og dem har jeg rigtig meget fokus på.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det i morgen, tirsdag, vi er i tv