Sidder i også og ser Guldtuben?

Hvor kan man gå til ballet henne?

Hvor kan man gå til ballet henne? Kan man gå til ballet når man er 2 år gammel? Skal børnene have balletskørter og håret sat op? Disse spørgsmål har jeg stødt på det sidste stykket tid. Mine to piger er nemlig begyndt til ballet. 😉

Jeg har to piger på henholdsvis 3,5 år og 2 år. Den store er ikke klar til at gå til noget alene, hvor mor går fra hende. Jeg er alene med pigerne, så hvis de skulle gå til noget, skulle det være noget de begge ville, og jeg kunne have dem med begge to på en gang. Så jeg måtte i tænkeboksen, og finde ud af hvilke muligheder det gav.

Jeg har selv gået til dans hele min barndom, og elskede det, dog ikke ballet. Pigerne elsker at danse når der er musik, så jeg tænke at det kunne være en mulighed. 😉 Jeg faldt over en mor på Instagram, som har en datter på alder med min yngste, og der kunne jeg se at det var muligt, at gå til ballet som 2 årig. Jubiii, tænkte jeg. Jeg gik i gang med at lede efter noget i nærheden af os, og bingo. I City 2 i Taastrup, holder Ballet Kompagniet til, og de har hold ned til 2 år.

Jeg valgte at kontakte dem, og høre om jeg kunne have to børn med, samt fortælle lidt om min store pige, som kræver lidt forklaring nogle gange. 😉 De var enige om at det helt klart, at noget vi kunne begynde at gå til. FEDT

Hver lørdag formiddag møder vi trofast op til ballet undervisning i 30 minutter, iført det fineste ballet outfit til små piger. 😉 Min store pige Zoe har dejligt langt hår, som kommer op i en flot ballet knold. De ser så kære ud, hvis jeg selv skal sige det.

Min store pige er helt vild med det. Hun prøver det bedste hun kan, at gemmeføre alle de øvelser og ting vi skal gøre, nogle lidt sværere end andre. Men hun prøver. Så kan jeg ikke forventer mere. Min yngste pige, Haley, vil helst bare være hos mig hele tiden, men synes det er rigtig sjovt.

Der er kommet forventninger ud til os forældre, hvilket både er lidt nervepirrende og mærkeligt, når ens børn er så små. Der forventes at man møder op hver gang, HVER GANG. Tøjet skal helst være ballettøj, balletdragt, strømpebukser og til at starte med gymnastiksko, senere balletsko. 😉 Ja, så ved vi det. Håret skal også være sat op i en ballet knold, så man ikke rammer sig selv eller andre med håret, når man snurre rundt. Altid noget at en af mine piger har dejlig langt hår. 😉

Indtil videre er det en kæmpe succes, og pigerne er glade for det. Kan klart anbefales, hvis du har en lille pige, som gerne vil gå til noget, hvor mor eller far skal med. Sjovt, hyggeligt, lærerigt og motion.

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg omkring Guldtuben 2018, hvor der skete noget ret vildt. Så har jeg skrevet om min oplevelse, og den kan du finde her på bloggen. Håber du finder det lidt sjovt. 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidder i også og ser Guldtuben?