Personlige bøger med dig som hovedrolle

Jeg lavede en stor overraskelse til pigerne i dag

Jeg var oppe hele aftenen i går, hvor jeg forberedte en overraskelse til pigerne. Og det var det hele værd, da jeg så glæde i mine pigers ansigter i morges.

Glædelig 4. juli, USA’s uafhængigheds dag·

Denne dag har jeg brugt i USA i over 10 år, og jeg savner det. Det er min ynglings højtid i USA, af dem jeg har oplevet. 😉 Jeg elsker sommeren, glæde, fællesskabet optogene, maden, fyrværkeriet, hyggen (selvom den er dansk 😉 ) Ja, og helt sikkert en hel masse mere. 😉

Fra første gang da jeg var i USA tilbage i 2004 oplevede jeg optogene sammen med en amerikansk familie og de tog mig med hjem. De er meget gæstfrie og vil gerne give andre gode oplevelser. 😉

Sidenhen har jeg været i USA næsten hvert år, indtil jeg selv fik børn. Jeg har prøvet denne helligdag på mange måder. På den smukkeste strand i Lake Michigan i det dejligste sommerhus, det eneste gang min lillebror var med mig. På en camping plads, hos mine venner i deres hjem, og ude på vandet. Ja, der er uendelige muligheder for denne dag, og det er en dag, alle elsker.

Jeg har altid haft en drøm om at flytte til USA, og den blev kun større da jeg rejste derover. Jeg elsker landet, mulighederne, varmen, oplevelserne og sproget. Jeg savner det helt vildt. Jeg har tilbragt alle mine sommre derovre. Jeg glæder mig til at jeg kan give mine piger den oplevede, og jeg ved også lige præcis hvor vi skal bo henne. Hos mine venner. De familier jeg kender, er mine venner. De børn jeg har kendt fra de var omkring Zoes alder, er jo voksne mænd og kvinder i dag. Det er helt mærkeligt. Glæder mig helt vildt til, at komme tilbage. Jeg drømmer stadig om, en dag at kunne flytte derover med mine piger. Det vil jeg helt vildt gerne. Det er jo mulighedernes land.

Så hvorfor jeg kan lide USA, ja det er et godt spørgsmål. Tror bare at det passer ret godt til mig.

Men i dag tog gav jeg lidt af min glæde videre til mine piger. Når vi ikke kan komme til USA, så må USA komme til os. 😉

Haley spurgte også hvorfor er det vi holder fest. Ja, hvorfor, fordi det er 4. juli og det skal da fejres. 😉

Vi startede dagen med amerikansk morgenmad efterfulgt af ballet i City 2, hvor vi hyggede hele formiddagen. På vejen hjem kom regnen og den blev ved hele dagen. Så derhjemme satte vi film på, fandt slik og hyggede med vandfarver imens. Haley ville gerne bade, så ja, det fik de lov til, men det var koldt. Vi spiste kage inden turen til til McDonald’s som pigerne havde valgt. Derefter i bad og i seng.

Skøn dag med masser af hygge og gode minder.

Knus Nadia

Tak fordi læste med, og beklager den lange tavshed her. Jeg har i flere måneder nu lavet daglige vlogs, og det er der jeg har haft lagt min tid. Men jeg kommer tilbage her og skriver. 😉

 

I kan finde vloggen her: https://www.youtube.com/watch?v=OuSnBvP3Nxg&list=UUUCLUt0qu9eza0ugN584kuQ&index=1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlige bøger med dig som hovedrolle