DANMARK LUKKER NED Så hvad skal du lave med dine børn

Personlige bøger med dig som hovedrolle

Vi læser bøger når vi skal hygge. Pigerne elsker det, især hvis jeg læser imens de spiser. Jeg er jo pædagog, og jeg læser ofte for mine børnehave børn, under frokosten. Det gør vi også hjemme nogle gange. Når jeg er færdig med at spise, så finder jeg gerne en bog, og læser for pigerne imens de spiser færdig. De ELSKER det, især hvis jeg laver sjove stemmer og overdriver historien. 😉

Vi har nogle forskellige ynglings bøger herhjemme, især dem der kan gøre sjove. 😉

Pigerne har fået nogle nye ynglings bøger, nemlig nogen hvor de er hovedrollen. Jep, du læste rigtig. Pigerne har fået hver en bog, hvor pigen hedder deres eget navn, og de ligner dem også.

Haley sagde i dag, da jeg læste henders bog, at både hun og jeg lignede dem inde i bogen. Hun syntes også at det var sjovt, at hendes søster, Zoe, og vores hund, Coco, var med i bogen.

Jeg har fundet bøgerne hos Fabula og de har nogle rigtig gode bøger. Jeg har også været så heldig at få fingrene i en rabatkode til jer, så i kan få 25% rabat på jeres køb. Koden er fabula25 og virker indtil den 30/4-2020. Så hvis i går ind her og kigger, så vil i helt sikkert kunne finde en eller to bøger. 😉

Jeg har selv valgt bøgerne, ud fra deres alder og interesser.

Zoes bog handler om hende, som får et aftenbad og lige pludselig er hun i en æbleskov. Zoe elsker æbler og spiser mange hver dag, så jeg tænkte, at den var helt perfekt til hende.  Bogen passer til børn mellem 2-6 år, så den er helt perfekt. Den dag hun selv begynder, at læse, vil hun kunne læse den også, da der ikke er alt for meget tekst i. Win win. 😉

Haleys bog handler om hende, når hun kravler op i et kæmpe højt træ. Haley er typen der elsker alt kropsligt, og derfor tænkte jeg, at den var helt perfekt til hende. Jeg er også med, og prøver at få hendes sko op til hende. Haley synes, at de fedeste er, at hun selv er med i bogen. Og kan jeg bebrejde hende det? Nej, det er da det fedeste, at have en bog, som handler om dig, og du er hoverpersonen. 😉

I disse tider her, hvor vi har vores børn hjemme, giver sådan en bog her rigtig god mening. Det at læse sammen med sit barn, giver gode minder, hyggetid, øvelse af sproget, stimulering af sproget, udvidet ordforråd og kvalitetstid. Så kan man andet end, at finde bøgerne frem og holde læse hygge i disse dage? Selv her når vejret har været godt, er det super hyggeligt, at trække udenfor på et tæppe og læse.

Vi har lavet en plan der hedder, at vi skal læse en bog hver dag. 😉 Vi må gerne læse mere end en. 😉

Så du kan gå ind her, hvis du også vil have en personlig bog til børnene, og husk at brug koden fabula25 for en god pris.

Knus Nadia

Dette indlæg er sponsoreret, da jeg har modtaget bøgerne i gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANMARK LUKKER NED Så hvad skal du lave med dine børn